Az pak se izvinjavam 4e 6te pi6a s latinica, dano tezi dnes ve4e mi opravjat kompa.
Ne 4e imam koi znae kakvo da napi6a, no tui kato ot 27mi uli sum na plodove, re6ih 4e moga pone da spodelja kak se 4ustvam.
Kakto njakude iz foruma spomenah, imah edno zapi4ane, koeto spored Veri (mislja 4e tja be6e) se e duljalo na slivite, no sled tova pak mi se slu4i da hapna slivi i ni6to ne mi stana, tui 4e zaklu4ih 4e kombinaciata ot su6eni slivi i sled tova dinja (dori v razstojanie ot 3-4 4asa), ne e bila podhodja6ta. Ot minalia 4etvurtuk si pravja klizmi,purvata samo be6e s podsolena voda, a sled tova edinstveno sutre6nata urina. Ustanovih, 4e izleja li si pove4e ot 1/2 litur, trudno ustiskvam i boli. Ne sum sigurna 4e tolkova te4nost e dostatu4na, no opredeleno s urina mi e po-dobre otkolkoto s podsolena voda. Oba4e moga da si izleja 2 litra podsolena voda i ne me zaboljava taka, kakto ot 750 ml urina
Te4nost ne si izlivam pove4e ot edin put, edno 4e njama, i vtoro-ne mi se visi polovin den.
Zapo4nah rejima na 67.4 kg- kato predi tova za maalko da stigna 70 (no ne uspjah
), no predi na4aloto na rejima ve4e bjah uspjala da posvalja. Rezultata ot purvata sedmica e -3kg. Tazi sedmica ne znam dali 6te ima kude da se premerja. Zasega celta e da si vljaza v drehite ot minaloto ljato.
Sravnenie s minalata godina, kogato zapo4nah rejima na 29 mai i go produljih 22 dena: sega svaljam po-vabno, ne se 4ustvam tolkova jiznena, buzkite mi opredeleno ne stanaha rumeni kakto togava, i mi e po-tejko da di6am. Dori samo da se zasilja s koleloto ot garata do vku6ti (5 minuti), zapo4va da ne mi stiga vuzduh, i opredeleno imam 4ustvoto 4e ne6to mi teji. Minalata godina svalih 6kg, bez tova da e celta na zanjatieto. Sega e vuzmojno da svalja su6to tolkova, no zapo4nah ot dosta pove4e kilogrami. Predpolagam 4e tova donjakude objasnjava ne6tata. Osven tova, sega si mislja i za druga hrana (no za tova goljama zasluga imat receptite v saita i foruma
), dokato predi prigotvjah ve4erja na prijatelja mi i vuob6te ne se blazneh. Zaklu4enie- rejima da go pravja prez proletta ili ranno ljato, ili prez esenta.
I nakraja- ne mislja 4e uspjavam da izpija 2 litra voda na den. Koli4estvoto plodove, koito jam, sus sigurnost sa pod 800 grama. Kato usetja 4e mi e padnalo kruvnoto, hapvam luji4ka med i estestveno, pija voda.
Mi mai e tova zasega. Utre 6te hodja na rafting i po-natatuk 6te doloja kak mi se e otrazila fizi4eskata aktivnost. Tazi godina re6ih da ne pravja zahranvane zaradi tova 4e 6te sum po-aktivna (minalata zapo4nah zahranvane, za6toto ba6ta mi si njama6e rabota da mi kaje 4e moje da mi stane lo6o kato katerja po baira, a mojeh da izkaram nad mesec...) Goljama sum Mara podrobnata...sujalvajam..to puk moje i nikoi da ne pro4ete de