Титане, аз наистина се отчайвам в какъв свят живееш! Защо аз не познавам нито едно момиче, което да иска толкова скъпи глупости?? Нормалната жена, особено след определена възраст, си избира партньор,който да и дава някаква стабилност! а не разкош,защото интелигентната жена на днешно време сама може да си позволи много неща, и освен това има ценностна система, в която разкоша дори и да присъства,не е водещ. Интелигентната жена е малко вероятно да се омъжи за някой който не знае да прави нищо и който си гледа само своя кеф-с такъв мъж и децата знаят,че не може да се завъди семейство. Злояде,не си прав, че има малка вероятност да съществува такова момиче- аз познавам само такива момичета. Имам точно две познати, едната ми се вижда че обича да се показва, а другата също си купува сравнително скъпи дрехи, ама не от тези,които изброи Титан, но трябва да ти кажа, че и двете могат да си позволят това,защото те самите изкарват добри пари. Но не са фльорци с които да не можеш да сикажеш приказката- просто са си надвили на масрафа, предполагам че и аз на тяхно място нямаше да ходя с един чифт панталони.
За любовта, секса и брака: друг път ще пиша,че днес много задачки.