Добре де , признавам си , леко на провокацийка го ударих
. Ама за да разбера мнението ви по въпроса.
Разбира се не всички момичета са самоувреждащи се , но си трябва привличане. Анджи , сложна работа е тая с вегетарианската любов, пред теб прави мили очички и добро поведение , а зад гърба ти набива луканка с ГМО над 5%. Утре ще идеш командировка за 3 дни някъде и ще му обясни на детето колко е вкусно кюфтето с мононатриев глутамат
)) А иначе добро момиче ... знам ги тия . За нас са жизнено необходими момичета със същите цели и помисли
Сега по-сериозно... около мен винаги е имало много жени , но рядко съм попадал на такава , която е в час и знае какво иска.Тогава обикновено няма привличане.
И аз си мисля, че едно момиче, което е здраво и си мисли, че се храни правилно, много трудно би се отказало от всички животински продукти и от вредните си навици като цигари и алкохол. Нямам дори познати вегани.
Ето ти вече си го осъзнала . Интересното ,е че около на 30 -35 макс жените, които не спазват някакви здравословни навици започват да се скапват екстремно и чак тогава почват да се осъзнават леко по леко, но дали могат да се поправят ?