Преди време се бях оплакала че от ядене на кашу май ми става проблема с тежестта в червата..потвърди се. Обаче не ми става така от бонбонките Рафаело, поради което допускам, че ми е трудно да храносмеля нещо в немитото, ненакиснато кашу. Много неприятно, тежи ми в червата като буца, все на едно и също място. Тъй че кашу некиснато повече няма да ям. Правих клизми но облекчението е доста слабо
((
Другото, което исках да споделя, понеже тук се чудеха някои хора как може да се ходи по 4-5-6 пъти на ден по голяма нужда.. Наскоро имах една много динамична седмица, през която всеки ден ходех, тичах, карах колело и правех едни други особено приятни за сърцето, душата и тялото упражнения...не съм била в движение само докато спях. Не е като да не съм яла..спътника ми ядеше постоянно, покрай него и аз все хрупах нещо, на закуската малко зеленчук и плод, през деня я ябълка-две,я сушен плод, но като цяло много малко прясна храна, вода според мен не пиехме достатъчно, а отгоре на това пет сутрини ядях по едно яйце за закуска. И ми беше чудно как така посещавам едното място по 1 път на ден и то сравнително оскъдно за количествата храна, че освен това толкова отслабнах, че ахаа, да си хвана талията между пръстите. И бях толкова пълна с енергия, че не се сещам въобще някога да съм била така. Разковничето е в движението и Любовта