Сашо, Шофилев, се шегува бе Само че заради късния час вероятно , не е донаместил фините настройки
Така е, XVisible. Извинявай, ама нали обикновено се включвам реално на линия в малките часове, пък и чувството ми за хумор е по-дебелашко, та явно затова съм оставил погрешно впечатление.
Идеята ми беше, че казаното от доктора Галев може и да уплаши някого от тълпата не неосведомени пациенти, доверили се на мафиотските представители от докторската гилдия (щото не всички са такива, има и много читави от тях). Но когато статията се прочете от хора, запознати с проблема, д-р Галев може да предизвика само снизходителни усмивки или реакция на възмущение, но не и паническа уплаха, каквато той цели.
И малко отклонение в друга посока: да ни е честита ГМО сьомгата - вече официално безопасна за желаещите да експериментират със себе си. Е, може после да се окаже като с ваксините, ама нищо - все ще се намери научен екип да докаже, че е по-полезна от естествената. Нали хората са инвестирали в ГМО технологията - трябва не просто да се върнат вложените суми, но да има и солидна печалба. Пък ако може, така някак си по орташки, да осигурим на колегите от другия бранш повече пациенти за онколечение, то виж и двойна печалба излязла.