аха.... аз пък щях да те питам дали може да дадеш линкове за сваляне със субтитри към филмите дето си качил в ютуб, ама само на изцяло готовите филми имам предвид... а към предаванията на български пак линкове със сваляне... че взех да се замислям напоследък след футболните мачове примерно като искам да видя някой репортаж с головете - и вече са ги свалили от ютуб, щото нарушавали авторските права и ала-бала... и си викам ще вземе и на теб да ти локнат канала или да ти изтрият филмите и после иди я търси тая колекция... по-добре да може да си я сваля на компа и да си я запиша на дискове да речем... пък и сега съм на 25 и не ме вълнуват за мен чак толкова ваксините, не навлизам в чак толкова дълбоки подробности, отгоре отгоре гледам за какво става дума.. ама да речем стана баща някой ден - след години... и тогава ще ме вълнува доста повече въпроса и ако тогава нещо ти стане с канала, ще е кофти
затуй ако може ей така както даде линкове към тоя филм за дърпане.. да дадеш подобни линкове и към другите филми за дърпане, за да може който иска да си ги свали
но само готови филми де - да не се обърква работата... това е само идея, ако е прекалено голяма играчка не го прави
иначе то вероятно има как да си ги сваля, ама поне с линукс не ми е много ясно как да го направя, ако бях с уиндоус сигурно щях да съм си свалил филмите, че има разни програми за сваляне от ютуб във флв форма ...абе както и да е, ако е само заради мен не го прави, ама ако има и други желаещи така да ги свалят няма да е лошо ?