Охххх, като видя такъв постинг и ми идва да съчиня някои неудобни въпроси към всички защитници на съвременната медицина:
1. Във ваксините има така наречените следи от ЖИВАК. Тези следи понякога са... доста дебели следи. Нещо от сорта на "40 пъти над допустимото"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612301.msg19938111#msg19938111За мен няма допустимо количество от свръх отрова в организма на човек!
Живакът е най-отровният елемент на земята, или вторият по ред, не знам точно, но няма значение. Лошото е, че се предава през поколенията и са нужни ~7 поколения без имунизации за абсолютно пълното му изчистване! Ако поне беше приет през хранопровода (нормални условия) щеше да бъде далеч по-лесно.
Обаче, когато се абсорбира от мастната тъкан в мозъка... Май все още има спор в медицината дали има или няма такава ли? Да споят колкото си искат. За себе си съм почти уверен, че там е проблемът.
От органичен живак във ваксините (казват ни, че е такъв) той става неорганичен за около ~5 или повече седмици и изчистването му от организма е супер трудна, ако не и невъзможна задача.
Защо не говорят за живака, който ГО има във ваксините? Връзката му с МС, според мен, е значителна. Има доста голяма вероятност точно микроглия клетките в резултат на това отравяне да са загубили способността си да разпознават свой-чужд и да атакуват от своите си - автоимунно заболяване. Изследвания на тази тема не се правят, защото медицината дори има сметка да НЕ се правят.
Както пее Слави - "Толкова е гнусно, че не ми се коментира"...
ВЪПРОС: ЗАЩО В НЯКОИ ВАКСИНИ ИМА ЖИВАК, А В ДРУГИ НЯМА?
ВЪПРОС: ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ ПИШАТ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ В ТЯХ?
ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖИВАК И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?
2. В почти всички ваксини има АЛУМИНИЙ? Каква е неговата роля там? Според някои той е адювант. Адювант, който ту го има, ту няма във ваксините.
ВЪПРОС: КОЕ ГРАДИ ИМУНИТЕТ? АДЮВАНТЪТ ИЛИ АНТИТЕЛАТА, ИЛИ КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ?
ВЪПРОС: ЗАЩО НЯКЪДЕ ИМА АДЮВАНТ, А ДРУГАДЕ НЯМА?
ВЪПРОС: ЗАЩО АДЮВАНТЪТ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е НЕВРОТОКСИН?
3. Антитяло - наистина ли това е показател за изграден имунитет и защита от болести?
Трябва доста ограничена мисъл, за да приемеш версията, че има две неща - враг и антивраг! Тяло (чуждо, враждебно) и анти-тяло.
ВЪПРОС: ЗАЩО БОЛНИТЕ ОТ СПИН ИМАТ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО АНТИТЕЛА И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ УМИРАТ?
4. Онкоболни и ракови клетки - има ги във ВСЕКИ организъм и имунната система оказва ключов фактор в ограничаване на разпространението им.
ВЪПРОС: ЗАЩО ОНКОБОЛНИТЕ БИВАТ ЛЕКУВАНИ С ОТРОВИ, КОИТО ТРОВЯТ ОРГАНИЗМА И ПОНИЖАВАТ НЕГОВАТА ИМУННА СИСТЕМА?
5. Тежки метали и аутизъм. При всички болни от аутизъм се наблюдава значително количество над нормата живак и други тежки метали.
ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ?
ВЪПРОС: ЗАЩО БИВА ОТХВЪРЛЯНА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ТЕЖКИТЕ МЕТАЛИ, В ЧАСТНОСТ ЖИВАКА И АУТИЗМА?
ВЪПРОС: ЩЕ БЪДЕ ЛИ НЯКОГА ПРИЗНАТА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА АУТИЗЪМ - ОТРАВЯНЕ С ТЕЖКИ МЕТАЛИ?
Стига толкова! Сега е ред да кажа защо детето ми е сред най-здравите деца (всъщност най-здравото) в квартала! Познахте - има ваксините в родилното и нищичко след това, нищичко. На 2 и половина е, но развито колкото 4 годишните, чинно ваксинирани връстници.
Изобщо не искам да споменавам и едно дете, за което ми се къса сърцето - малко по-голямо от нас, но с развитие на една годинка Да, ваксините са виновни за това. Всички родени преди 80та година да се чувстват късметлии, защото точно след това ваксинациите станаха доста агресивни!
Няма как иначе да е, докато учат и набиват в главата на всички лекари, че това което виждат не е това, което си мислят. "Това черното дето го виждате всъщност е бяло!" или някаква друга такава глупост. Та поне детето ми искам да има това, което баща му няма - ЗДРАВЕ! Поне то да основе основата на 7 поколения без ваксини. Хубавото е, че не е единствена.
Все повече майки раждат у тях, пропускайки супер ненужните интервенции в болницата. Все повече майки избират да не имунизират с тежки метали (алуминий, живак(о, да,
има го напук на твърденията на лекарите)) и откровени отрови (фенол, феноксиетанол, формалдехид) децата си, като по този начин се доближават до съвършено здраве