Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ваксините !!!!  (Прочетена 231050 пъти)

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #220 -: 06-05-2010, 15:22:26 »

Аз много,много не ставам за тая работа с подкупите, та за детските може да не се пробвам.Но ако малката я върнат от детска градина,няма на къде.Ако единият лекар откаже,все ще се намери кой да прибере някой лев.Сега трябва да нося почерпка на една данъчна и умирам от срам,ама ми свърши работа,какво да правя :laugh:
За какъв подкуп говориш изобщо ти. Просто си плащаш за определена услуга. Плащаш си, за да не ти бият ваксина... това не е подкуп, няма да се плашиш :whistling2 - emotloader:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

Вери

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2153
  • Магията на суровата храна
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #221 -: 06-05-2010, 15:31:24 »

Понеже нямаш деца, Гарване, и затова ти е толкова широко около врата. Не е толковапросто. А и законна улуга "неслагане на ваксина" няма.
Активен

катеринка

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 171
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #222 -: 06-05-2010, 16:10:10 »

Не става въпрос за непоставянето на ваксината,а за издаване на документ ,че е сложена,а в същност не е.Макар,че не виждам какво толкова има в този документ.
Активен

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #223 -: 06-05-2010, 16:55:57 »

Понеже нямаш деца, Гарване, и затова ти е толкова широко около врата. Не е толковапросто. А и законна улуга "неслагане на ваксина" няма.
Всички тук във форума сте като мои деца :)
Идеята беше катеринка да се успокои... все тая какво има и какво няма...  :bleh
Активен
"няма грешки, има само уроци"

ДРЪНДЮ МАРУЛКОВ

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 199
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #224 -: 06-05-2010, 17:40:53 »

Много ви моля,нека някой най-накрая да пусне някакъв материал относно съдаржанието на повечето ваксини......и съответно ако има и примери за проявления в бъдешето ,предизвикани от съставките на ваксината.......моята жена незнам вече как да й повлияя.......накрая ще има Qтек....вместо Qтен. :weight_lift:
Активен

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #225 -: 06-05-2010, 20:46:18 »

Много ви моля,нека някой най-накрая да пусне някакъв материал относно съдаржанието на повечето ваксини......и съответно ако има и примери за проявления в бъдешето ,предизвикани от съставките на ваксината.......моята жена незнам вече как да й повлияя.......накрая ще има Qтек....вместо Qтен. :weight_lift:
Ето, виж тук са написани някои от опасните съставки (5 на брой), пускам цялата статия направо.. може да ги намериш :)

10 ОПАСНИ ЛЪЖИ ЗА ВАКСИНИТЕ, ГРИПА И ОЩЕ НЕЩО... коментари/8
21 януари 2010, 18:30
ЗАБЛУДИ ЗА ЗДРАВЕТО
ИВАН СТАМЕНОВ
изпрати на приятел
      

Властите имат намерение да имунизират против грип именно най-вече деца и бебета
Статията е за свинете и техните ваксини. Ама нещо ме кара да се сещам за “Фермата” на Джордж Оруел. Там има една разтърсваща сцена, когато прасетата откарват с измама и насилие застаряващия жребец Оувес в кланицата, като твърдят, че го водят в болница за лечение. Някои от животните във фермата изразяват съмнения: “Оувес! Излез! Бързо излез! Водят те на смърт!”

Прасето Квик - пропаганден министър на свинската власт, продала Оувес - намира точните думи да приспи вниманието: “Преди фургонът бил собственост на кланицата и наскоро бил купен от ветеринарния лекар, който още не бил сменил надписа. Така именно възникнало недоразумението.” Почти всички животни повярвали. А тези, които не вярвали, не намерили точните думи да възразят.

На мен думите ми идат отвътре. Днес, десетилетия след написването на “Фермата”, можем да гледаме на Оруел като на пророк. Скоро не само застаряващите животни, но и тези в разцвета на силите си ще бъдат продадени на свинските интереси. Подготовката чрез измами вече достига своя апогей: “Свинският грип е на прага на дома ви! Не го виждате никъде около вас, но той е някъде там и ви дебне. Страхувайте се! Страхувайте се! Торбалан иде...” Дори от кратките сведения в медиите вече става ясно, че карането към кланицата може да стане и чрез насилие. Някои от животните квичат: “Водят ни на смърт с тези ваксини!” Други се оглеждат неразбиращо с късогледи очи и тъй като свинският “научен” авторитет е тежък авторитет за късогледите, вместо да правят свои проучвания, е някак по-лесно да припознаят дори кланицата като клиника. Не по-малко изумително е, когато поболяването и убийствата на хора с ваксини са наричани “лечение”.

Задава се масова касапница с биотерористично оръжие, наречено за краткост ваксина. Ваксината “срещу” свински грип е като разделителна линия. В зависимост от коя страна на тази линия застанем, ще проличи доколко сме осъзнати и способни да отстояваме правата и интересите си.

Никой няма право да казва, че не е бил предупреден или че не е имало информация за опасността от ваксините.

Всеки, който твърди, че не е знаел достатъчно аргументи, за да каже: “Не, докторе, инжектирай на себе си отровата”, се самозалъгва или предпочита да се прави на неангажиращо разсеян. И все пак, за тези, които бавно схващат или тепърва навлизат в проблематиката, предлагам изобличаването на 10 лъжи, които ще ни спестят кланицата и здравословни проблеми за години напред.

Лъжа 1

Свинският грип е по-опасен от сезонния

Опашата лъжа, която дори медиите не могат да направят истина. Непрекъснатото повтаряне на една лъжа не я прави истина, а банална лъжа. Свинският грип А(H1N1) има същите симптоми като сезонния и се отразява различно на отделните хора. Някои могат да го изкарат на крак, други - на легло, при трети, които имат хронични заболявания, може да се стигне до болнично наблюдение.

Смъртността от А(H1N1) не е по-висока от тази при сезонния грип - 0.007 процента. Тоест от УСЛОЖНЕНИЯТА на свински грип умира 1 човек измежду 100 000 души. В света има премного други болести или социални причини, които са по-смъртоносни. А изтъкването на свинския грип - просто една форма на грип - е шумна реклама за ваксините, и нищо друго.

Лъжа 2

Не съдържат подсилващи добавки

До тази лъжа не се прибягва в България, тъй като не е необходима - никой не пита! Медиите на Запад, особено по-големите, обикновено са собственост на лица, които печелят и от фармацевтични продукти, вече не се свенят да разпространяват неверни данни.

Ето каква е системата. Самите производители обявяват, че във ваксините ще има подсилващи добавки. Естествено, че ще има. Това е практика. От изявленията на европейските компании Baxter и GlaxoSmithKline дори излиза, че тези опасни (но уж нужни) добавки ще са повече за европейските ваксини. Появяват се съответните опасения на лекари, които си разбират от работата и пишат за малки, независими здравни онлайн или печатни издания. Ролята на корпоративните медии е да надвикат малките медии с гръмки лъжи.

Лъжа 3

Предпазват 100% от инфлуенца

Това е може би най-голямата лъжа от всички, която се повтаря и потретя безспир от медиите.

Защото е по-лесно да преведеш скрита или явна рекламна кампания на Световната здравна организация и нейните бизнес-партньори, отколкото да мислиш или да правиш проучвания и елементарни сметки. Истината е в едно изречение: даже ако ваксината създаде антитела, това не значи автоматично, че имате сигурен имунитет срещу вируса, особено ако той мутира (както става обикновено).

Лъжа 4

Те са безплатни и са задължителни

Няма такова нещо. Ваксините струват пари. Дори да не ги плащате от джоба си, държавата ще ги плати, като бръкне в хазната с вашите данъци. Само компанията GlaxoSmithKline ще погълне 4 милиарда евро за първите ваксини, предназначени за Острова. Това, че същата компания ще “дари” 50 милиона бройки на ортаците си от Световната здравна организация, не прави нито едните, нито другите благотворителни дружества. С този жест GlaxoSmithKline формално се отплаща на съучастниците си. Маргарет Чан от СЗО и нейните мошеници направиха рекламната кампания за един опасен продукт чрез изсмукани от пръстите данни за “глобална пандемия” на “грип-убиец”.

Медийна пандемия - прасетата са новата “най-голяма опасност за света”, след като се преситихме на извънземни нашественици и метеорити-убийци.

Границата между Холивуд и любимия ви вестник става все по-неясна.

Истината е, че покрай истерията, за която огромна вина имат медиите, Световната здравна организация си извоюва правото да налага своите закони над законите на държавите. С други думи, в случай че ваксините поболеят много българи и положението бъде рекламирано като “кризисно”, СЗО ще има право да налага карантина и насилствени ваксинации. След като реши да пълни гушите на ненаситни гъсоци, “нашето” Министерство на здравеопазването (или здравепогазването?!) вече обяви, че е готово да инжектира биотерористичното оръжие, каквото е всяка ваксина, със съдействието на МВР и Министерството на отбраната. Правете си сметката! Ако се стигне до МВР и МО, вероятността за касапница нараства неимоверно.

Лъжа 5

Никой няма интерес да разболява умишлено хората

Наивно, та чак смешно. Дори не смятам да адресирам подобна нелепост за българските читатели, които много добре би трябвало вече да знаят, че образованият човек с костюм или бяла престилка може по нищо да не се различава в морално отношение от мутра, от пласьор на дрога и плът... или от някоя отрепка на улицата, която ще ви пререже гърлото за 20 лева.

А като имаме предвид, че политици като Хенри Кисинджър и М. Горбачов без свян разкриват философията си как свят с 90% по-малко хора ще е един по-добър свят, повече дискусии са излишни. Биотероризъм в камуфлажните дрехи на “медицина”.

Лъжа 6

Без вредни съставки са:

Една сериозна компания не би навредила умишлено на хората.

Това е лъжа, когато се казва публично от пропагандаторите на ваксините. Иначе има и друга форма - самозалъгване сред, за съжаление, не малко хора, които се вкопчват в свинския авторитет или просто постъпват като щраусите пред всяка опасност.

Малка част от съдържанието на “одобрените” ваксини от “сериозните” компании:

- Тимерозал (живак под прикритие) - дори не се води като “добавка”, а присъства в много ваксини, без да е обяснено... ЗАЩО? Изключително вредно въздействие върху нервната система. Сочен е за една от причините хора да колабират или умират веднага след поставянето на ваксини.

- Алуминий - също без “сериозно” обяснение, но с доказани последствия за въздействието му върху естествените защитни системи на организма. Тези данни наистина могат да доведат човек до параноя (от здравословния тип).

- Формалдехид - наред с другото, този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време. Американската Агенция за защита на околната среда, и не само тя, го посочва като вероятен причинител на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините го поставят директно в кръвоносната система.

- Феноксиетанол (антифриз под прикритие) - ползва се и в някои козметични продукти. Потиска централната нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария. Употребата на това съединение за козметични и фармацевтични продукти е забранена в Япония и други страни.

- Сквалин (squalene) - на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните.

Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но... При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин - нервните клетки, които трудно се възстановяват, доколкото изобщо е възможно. Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин. Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War syndrome - неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

ВНИМАНИЕ!
Накратко: тестовете на болни войници показват, че в организмите им са се създали антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина. Ваксините “срещу” свински грип могат да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, нелечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза... И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч, касапница чрез ваксини пар екселанс.

Символ веруюто на модерния алхимик:

“Към живия вирус прибавете поне десет токсина и... ще получите една одобрена ваксина.” При такива перспективи човек е длъжен да прибегне до здравословна параноя и да прати по дяволите сериозните компании с техните сериозно поболяващи и смъртоносни ваксини. Тук дори не обръщам внимание на други, далеч по-опасни съставки на ваксините, както и на някои нововъведения като експерименталната нанотехнология. За читателите с ум и изписаното дотук трябва да е достатъчно.

Лъжа 7

Ваксините са сигурни и одобрени от световната здравна организация

Кой може да го гарантира и как ще го гарантира? Журналистът, който пише, че една ваксина ще е одобрена? Или лекарят, който твърди, че ви инжектира със сигурна ваксина? Те откъде знаят? Няма откъде да знаят, а подобни изказвания са просто желание това да е така и следствие от предоверяването в “авторитета” на хора, които лекарите и журналистите не познават.

Истината в три често повтарящи се сценария:

Ваксината е тествана и ВЕДНАГА се появяват последици. Тези, които ТРЯБВА да одобрят ваксината, за да може производителят да си получи парите, отричат връзката между последиците и ваксините. Подобни истории съществуват в хиляди от десетилетия насам.

Одобрението на която и да било ваксина броени дни или месеци преди нейното масово производство е измама. В случая на тази срещу свински грип даже има “одобряване” СЛЕД производството на 90 милиона бройки. И преди, и след масовото производство, а също и независимо от липсата и наличието на данни от тестове, одобряването е фиктивно.

Истината в едно изречение: често ваксините се доказват като вредни ГОДИНИ или ДЕСЕТИЛЕТИЯ след събирането на статистики и тяхното анализиране. Все по-често се изтъква, че ваксините, поставяни в бебешка възраст, водят до множество заболявания в зряла възраст - 20, 40 или повече години след поставянето им. Ваксините са оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението. Съставките на някои ваксини се смятат и за причинители на стерилитет.

Деца и бременни жени не могат да участват в тестовете на ваксините. А точно те са нарочени за опитни мишки на “одобрените” ваксини срещу свински грип. Това говори достатъчно за “одобрението” и колко струва. Колкото до сигурността, повечето от добавките във ваксините са смятани за опасни за бременните жени.

Лъжа 8

Не съдържа живи вируси

Тази лъжа се появи, когато много хора осъзнаха, че свинският грип може да стане реален глобален проблем само с помощта на ваксините “срещу” него. Тоест, че ваксините ще предизвикат пандемията от категория 5 и 6, каквато в момента няма и дори теоретично е немислима.

Истината в едно изречение: Ваксините се правят, като вземеш жив вирус, след това го “омаломощиш” и инжектираш направо в кръвоносната система на хората, като заобикаляш естествените системи за защита на организма. Този принцип важи в пълна сила и за ваксината срещу свински грип. Жив вирус на свински грип има и в назалните спрейчета, с които атакуват децата, които ги е страх (с основание!) от боцкането. Спрейовете водят до по-силна имунна реакция, но винаги има не малка опасност вирусът да се размножи бързо при хора със слаб имунитет.

Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете. Колко “омаломощен” и “зашеметен” ще е живият вирус на свински грип, който ще се разпространява във всички ваксини “срещу” него? Истината: само един Господ знае.

Една от големите компании, които разработват такава ваксина, е Baxter, срещу която и до днес се водят няколко дела за умишлен опит да предизвика заразяване на хора с изкуствено създадена и подсилена форма на птичи грип, за да може по-късно да продаде още, вече “по-сигурни” ваксини и лекарства. Тези дела са заведени от организации в Америка, Европа и дори Азия (по-точно Индия).

Скандалът гръмна, когато ваксини от австрийския клон на Baxter бяха допълнително и независимо “одобрявани” в Чешката република. Там се установи, че са живо биотерористично оръжие. Ако чехите не се бяха захванали да изследват пратката, предназначена за 18 европейски държави, последиците от подсиления вирус на Baxter щяха да са катастрофални. Същите тези Baxter са сред основните производители на ваксината “срещу” свински грип за Европа (без Англия) и САЩ. Можем да твърдим, че са забъркали поредната каша, защото са патентовали своята свинска ваксина броени месеци, преди някой да чуе за пандемия от свински грип. Явно в маркетинговия им отдел е пълно с врачки и щатни пророци...

Лъжа 9

Ако бъде обявена за задължителна в България, нямаме избор, освен да я приемем

Винаги имате избор. Никой не може да ви задължава морално да приемате безспорни боклуци и потенциално вредни съставки в тялото си. Тялото си е ваше, а конституцията ви гарантира телесна неприкосновеност. Позовавайте се на нея. Позовавайте се и на религиозна основа, че тялото ви е храм на душата, а съответно и средство за проявление на Бога.

В случай на “задължителност” могат да ви задължат само с физическа сила. Вероятността да го направят е малка, защото за подобно нещо са нужни ресурси и организация, с каквито България и повечето европейски държави не разполагат. Единствената реална “сила” на думата “задължително” е да ви накара да се... самозадължите. И да се наредите “доброволно” на опашка пред центровете за ваксинация.

Лелка, наплашена от грипа, чака за ваксинация.

Нека си остане сама на столовете!

Не действайте емоционално и прибързано, а бъдете информирани и отговорни пред себе си и близките си. Държавата може да заведе дело за неподчинение, ако откажете задължителната ваксина, но това ще стане само ако в България глупаците и здравно невежите са абсолютно мнозинство. Само тогава хората за съдене ще са малцинство, за което си струва (буквално, защото вероятно ще става дума за глоби!) раздаването на призовки и губенето на време за съдиите. Но и тогава е по-вероятно ВИЕ да осъдите държавата, отколкото тя вас. Страхът е силно средство за контрол. Не му се давайте, не и без съпротивата на разума!

Лъжа 10

Имунизацията е единствената защита от свински грип

Няма такова нещо. Ваксините “пазят” от едно и със сигурност увреждат сто други неща. Маските са просто смешни и ще ви накарат да изглеждате като бостанско плашило - заради един грип, който и да ви тръшне на легло за няколко дни, ще ви създаде естествен имунитет, не само срещу грипа, но и срещу други заболявания. Хигиената е хубаво нещо сама по себе си, но не ви гарантира, че грипът ще ви заобиколи.

Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3.

По-евтино, по-здравословно и по-чисто защитно средство от всяка ваксина - евтина, скъпа, тествана или целяща бърза печалба.

Иван СТАМЕНОВ

http://www.blitz.bg/article/15902
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #226 -: 06-05-2010, 21:25:47 »

ето един лист с неща, които ги има във всяка ваксина.
* aluminum hydroxide
* aluminum phosphate
* ammonium sulfate
* amphotericin B
* animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain,
* dog kidney, monkey kidney,
* chick embryo, chicken egg, duck egg
* calf (bovine) serum
* betapropiolactone
* fetal bovine serum
* formaldehyde
* formalin
* gelatin
* glycerol
* human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
* hydrolized gelatin
* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
* monosodium glutamate (MSG)
* neomycin
* neomycin sulfate
* phenol red indicator
* phenoxyethanol (antifreeze)
* potassium diphosphate
* potassium monophosphate
* polymyxin B
* polysorbate 20
* polysorbate 80
* porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein
* residual MRC5 proteins
* sorbitol
* tri(n)butylphosphate,
* VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
* washed sheep red blood
Simian Virus 40 (SV 40) and that SV 40
Активен
"няма грешки, има само уроци"

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #227 -: 06-05-2010, 23:15:28 »

Значи хапваш една супичка Маги и пиеш едн акока кола лайт и вече си наполовина ваксиниран :)
Активен

Томирис

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1170
 • Лунатик!
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #228 -: 07-05-2010, 06:47:47 »

Има ли някъде състава на най-популярните ваксини поотделно? Аз от детските си години имам БЦЖ (против туберколоза), тетанус, паротит-дифтерия-коклюш, рубеола и още някакви май. Добре, че не съм имала странични ефекти освен болките в ръката. Водят те в лекарския кабинет под строй в училище - ваксинират те. Родителите не се предупреждават. Нито нещо знаеш, нито нещо можеш да направиш. Същински тоталитаризъм. Веднъж ми правиха и противогрипна - скъсах се да боледувам същата зима, направих доста неприятни инфекции.
Само ако съм знаела, че ми инжектират мозък от заек, клетки от абортиран ембрион, бъбреци от маймуна и формалдехид...Едва ли щях да позволя такава гавра над тялото си. За съжаление човек се учи докато е жив.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Вери

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2153
  • Магията на суровата храна
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #229 -: 07-05-2010, 17:13:59 »

Най-лесното е в листовките на дадената ваксина. Напиши в гугъл листовка на ваксина против еди кое си.Изкачат разни пдф файлове. Също така ако знаеш името на дадената ваксина, можеш да я провериш на английски, защото често информацията се разминава.
Активен

ДРЪНДЮ МАРУЛКОВ

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 199
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #230 -: 07-05-2010, 18:38:15 »

Запознат съм горе-долу с "творчеството" на Ив.Стаменов........ако някой има по-актуална и надеждна информация,моля да я пусне ,за да сравняваме.Благодаря предварително,надявам се да е полезна за всички........Бино-Бамбино моляте не изоставай :Confus_34:
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3996
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #231 -: 07-05-2010, 22:13:46 »

Ти, хубавецо , отдавна си разкрит от службите  - най-обичаш да пускаш фитили и да засичаш кой как ти се връзва  :)   Не бях се сещал и за това  , но е вероятно да си изнамерил нов начин за безплатно забавление. Което си е напредък в тази криза, справяш се , признавам те :)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #232 -: 07-05-2010, 23:11:53 »

Част то състава на ваксините е описан във всяка ваксина в имунизационния календар , бате Бино беше дал линк назад някъде,аз там ги прочетох тия нещо,които написах по-горе.
Активен

ДРЪНДЮ МАРУЛКОВ

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 199
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #233 -: 08-05-2010, 20:34:08 »

Абе Бино,аз ти говоря сериозни неща .........неусещаш ли че бойците се привличат.........ако имаш нещо да пускаш давай.........моляте не се влияй от тази психоза,.......аз тук съм си написал името ...........за сметка на вас............обяснете ми кой ,какъв е,......**************** :heart_2:
« Последна редакция: 09-05-2010, 12:52:59 от Petko »
Активен

benato

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1467
  • benato
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #234 -: 09-05-2010, 10:28:59 »

Да си скапеш черния дроб в собствената тъпа кръчма и да наричаш другите неудачници???????????????????????????????????????????????????????????????? :Confus_3: :Confus_3: :Confus_3: :Confus_3: tooth tooth tooth tooth
 БОЕЦО,ходи се боцкайте,кво чакаш съвети. И то от хора без име.
И къв кютек,нали жена ти е най хубавото нещо,което ти се е случило,недей с тези шеги,хората помнят какво четат и пишат. ;)
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Alisna

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #235 -: 20-05-2010, 08:09:47 »

Вери, можеш да ми изпратиш книгата на Александър Коток на мейла. Детенцето ми е недоносено и за момента удържам атаките на педиатърката за ваксините, но тя все повече ме притиска и естествено ме плаши с какви ли не ужасни последици от небиенето на ваксини. Много ми се иска да се информирам повече преди да взема решение. Благодаря. :love_028:
Активен

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #236 -: 20-05-2010, 11:07:49 »

Вери, можеш да ми изпратиш книгата на Александър Коток на мейла. Детенцето ми е недоносено и за момента удържам атаките на педиатърката за ваксините, но тя все повече ме притиска и естествено ме плаши с какви ли не ужасни последици от небиенето на ваксини. Много ми се иска да се информирам повече преди да взема решение. Благодаря. :love_028:
Абе, я виж.... опитах се да ти препратя на Вери писмото, ама май не получаваш същите прикрепени файлове. Пробвай се да влезеш и да видиш какво си получила и дали се отваря. По принцип *.pdf трябва да са прикрепените файлове.
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #237 -: 20-05-2010, 17:03:21 »

Верито да ти прати. Аз мисля, че на мен не ми се получи, понеже файловете са по-големи от 10 мб и се прикачва нещо друго явно става там, не знам и аз... ама ти пратих на Гълъбов за здравето да си четеш от нея, и там пише за ваксините  :bleh
Пък ако искаш кажи тук какво са те наплашили толкова лекарите и т.н. и да видим другите какво ще ти кажат  :pensif_29:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

катеринка

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 171
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #238 -: 21-05-2010, 16:05:02 »

И аз икам на Александър Коток,моля. peshopk@yahoo.com
Активен

Вери

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2153
  • Магията на суровата храна
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #239 -: 21-05-2010, 17:36:01 »

Сега ще пратя и на двете.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.149 секунди с 21 запитвания.