Примерното меню е 100% сурово. След 2-3 месеца,диабета е спомен. Освен,ако тотално не е унищожен организма.
Даже има специално книга за диабета и суровоядството.
Най-лесно е да не правиш нищо,да си пиеш хапчетата и да викаш,нищо не помага
Най-лесните и прости неща,не са по вкуса на масовия потребител.
Майка ми беше с възпалена жлъчка,нейната приятелка също- по едно и също време. Аз и направих процедурата за дроба,а на леля Пенка и рязнаха дробчето.Мъжът и е аптекар и тези глупости за зехтина не важат.
Моята логика е,да направим каквото можем,природно и народно.
Ако имунната ни система е извън строя,никаква ваксина не може да ни помогне.
Всички сме ваксинирани за туберкулоза,а има много болни,как става тази работа?
Въпроса е да имаме право на избор!
Чудя се,децата в градината са ваксинирани и здрави,защо не пускат не ваксинирани? Нали няма опасност за ваксинираните?
Всичко е една голяма измама,добре ,че са алчни до припадък,та зглупиха със свинската ваксина и показаха на повече хора,колко се "грижат" за здравето.
Сега оправданието,ама аз не съм чула такова нещо -не върви .
Ти отбягваш въпроса дали си медицинско лице,което ме кара да съм още по-сигурен в това.
Един мъдрец е казал: На 40 години или сам си си лекар или си глупак.
Ще се радваме да споделяш знания и опит ,но приложени от теб,както тук правим,а не както ни обвиняваш,че само говорим.
Тук общо взето сме практици,има и проветряващи си устата,но те са малко,само Кристиян поддържа фронта.
Един пример,ако на болен от подагра,както е на Христина баща и, му кажеш да спре месо,алкохол и млечни,да се прочисти и ще е нов човек, да не мислиш.че всеки би го чнаправил? Напротив,ще търси хапче и ще оплаква лошия си късмет.