Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ваксините !!!!  (Прочетена 231047 пъти)

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #200 -: 20-04-2010, 00:20:45 »

Ти си бил с хроничен хепатити Б и си излекуван без лекарства?????????
Сега като попрочетох в Уикипедия за Хепатит Б и производните му и е нормално с хапчета да не се лекува  хехеххе . Определено това е индустрия без морал. Само вижте какви храни са разрешени. Те и здрав човек ще убият. Първо веднага се замислих как здрав организъм би хванал хепатит , после се замислих как " учени от калифорнииският университет " са установили, че човешкият организъм не произвежда витамин Б12 . Попитах един палячо какво става ако 90-100 години не ядеш месо и млечни , откъде тогава ще си набавиш за следващите 100-200 години Б12 ?
Сигурно с обогатен с калции и Б12 портокалов сок :)) И откъде т.нар. учени знаят какво произвежда и какво не произвежда организма ни , който е най-голямата химическа лаборатория в сета. Значи кравите могат да си произвеждат - има го в месото им , а ние , като по-низша форма на живот не можем , хехехехе . Или пък можем ама не можем да си го усвоим :)) защото Бог ни е направил несъвършени.В България не намерих някой , който да каже с точност какви са методите за определяне на състава на плодовете и зеленчуците , всеки мънка нещо..трябвали специални компютри , специални машини . Е как тогава 60 те години с Правец  или Комодоре го определяха тоя състав, пък днес в БГ никой не може точно и ясно да каже? От там се замислих как черният ни дроб складира мазнини и защо трябва да пия сок от моркови с мазнина (зехтин) ми той черният дроб си ги пази за тая работа. Поговорих с един пич, който претендира за някакви знания и самият той въпреки образованието си (медицинско ) казва ,че се убеждава ,че всичко е  е бизнес и шменти капели, с изключение на хирургията. В лабораторията , казва той, може да се видят само някои неща, но не може все още да се даде логично обяснение как работи всичко и затова се приема някакъв модел. Вероятно има в света лаборатории, където наистина хората придобиват някакви знания , но съм 100 % сигурен,че научената там информация няма общо с изнесената в пресата и това , което се преподава.
Та Иванинке, 100 % съм сигурен ,че с билки и подходяща диета няма болест ,която не може да бъде излекувана , разбира се ако не е някакъв вроден дефект.Макар ,че във филма Аюрведа показаха как лекуват деца с рахит и гръбначни изкривявания.
Сега като отворих от линка на петицията за ваксините състава на ваксините се изумих - формалдехид - това е отрова. После нежелани реакции - множествена склероза, ама те рядко докладвали,че се получава от ваксината, за справка тук : http://old.bda.bg/bdias/21043s.pdf , както и сковаване на врата ,парализа и заболяване на очните нерви. Иванинке  трябва да си дебил за да си сложиш ваксина, извини ме, но аз имам правото да го кажа. Призовавам ви да подпишете петицията за свободен избор на родителите, тък като тук видно е нарушена конституцията на РБ.
Активен

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #201 -: 20-04-2010, 00:25:54 »

http://www.hepasist.org/?p=menu5&sub=5_3
Колкото до това как се разбира дали васкинирането е успешно има кръвни тестове,които показват нивата на антитела.

На този линк като цъкнах на бутона Как да живея с Хепатит е празно , демек умри копеле :))
Активен

Вери

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2153
  • Магията на суровата храна
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #202 -: 20-04-2010, 00:49:02 »

Нарушена е Титан. Но на държавата не и дреме. Заплаха за обществото са неваксинираните и толкоЗ.
Активен

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #203 -: 20-04-2010, 00:58:56 »

На мен пък не ми дреме за държавата, а за мен и приятелите ми ,които искат да живеят качествено.
Сега като прочетох какви реакции имат ваксините и направо ми настръхна косата. Можело от ваксина да хванеш менингит, неврит, възпаление на гръбначният мозък, неочаквана животозастрашаваща алергична реакция, енцефалит .... а представете си само колко хора не са имали възможност да съобщят за последвали реакции и са се чудили защо са им умряли или изродили децата. Сигурен съм,че и до ден днешен не могат да си представят ,че ваксините са виновни за това, защото 100 % оставят живота си и живота на децата си в ръцете на безхаберни хора интересуващи се единствено от бизнес без морал.
Активен

Томирис

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1170
 • Лунатик!
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #204 -: 20-04-2010, 16:28:34 »

Те да бяха само ваксините. Цялата ни здравна система е всъщност една огромна кланица. Да не смее да отиде на лекар човек, не дай си боже те приемат по спешност в болница. Наливат те с разни системи, тъпчат те с разни хапчета и ако питаш какво ти дават се сърдят.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #205 -: 05-05-2010, 13:47:11 »

БИЛ ГЕЙТС УБИВА ЧРЕЗ ВАКСИНИ?! коментари/5
3 май 2010, 12:35
СКАНДАЛ
ДИМИТЪР ПЕТРОВ
изпрати на приятел
      

Основателят на “Майкрософт” и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс е с изграден имидж на благосклонен филантроп.
Използвайки своите милиарди чрез освободена от данъци семейна фондация “Бил и Мелинда Гейтс”, той се занимава с решаването на проблемите с болестите и с недостига на храна в Африка, както и с борбата срещу бедността.

На неотдавнашна конференция в Калифорния Гейтс отвори завесата на един почти непознат аспект от неговата благотворителна организация, който направо ужаси медиците - умишлено намаляване на населението, или с други думи - евгеника.

Гейтс говори за това на закрита конференция в Лонг Бийч, Калифорния, наречена TED2010, в речта си “Обновяване към нулата!”. Заедно с абсурдното от гледна точка на науката предложение за изкуствено намаляване на емисиите на въглероден двуокис в световен мащаб, свеждайки ги до нулата до 2050 г., на четвъртата минута от речта си Гейтс казва: “Днес на земята живеят 6,8 милиарда души. Този брой ще се увеличи на около 9 млрд. Сега, ако наистина си свършим добре работата с новата ваксина, здравните грижи, репродуктивното здраве, може да го намалим, може би, с 10 или 15 на сто”.

Казано на обикновен език, един от най-влиятелните хора в света ясно заявява, че очаква ваксината да се използва за намаляване на ръста на населението. Когато Бил Гейтс говори за ваксини, той знае какво казва. През януари 2010 г. на елитния Световен икономически форум в Давос Гейтс обяви, че през следващото десетилетие фондацията му ще отдели 10 милиарда щатски долара (около 7,5 млрд. евро) за разработване и доставяне на нови ваксини за децата в развиващите се страни.

Основен акцент в многомилиардния му фонд е ваксинирането, особено в Африка и другите развиващи се страни. Фондацията “Бил и Мелинда Гейтс” е член-учредител на Глобалния алианс за ваксиниране и имунизации в партньорство със Световната банка, Световната здравна организация и производителите на ваксини. Целта на алианса е ваксиниране на всяко новородено дете в развиващия се свят. Днес това изглежда като благородна благотворителна работа. Проблемът е, че индустрията за произвеждане на ваксини

многократно е била “хващана на местопрестъплението” за укриване на опасните последици

(липса на сигурност поради непроверени или дори доказано вредни за здравето ваксини) за нищо неподозиращите хора от Третия свят. Някои организации смятат, че истинската цел на ваксинацията е да повлие на имунитета на тези хора и да ги направи по-податливи към болести и ранна смърт.

Новите форми на евгениката

Интересът на Гейтс към понижаване броя на населението сред чернокожите и другите малцинства, за съжаление, не е нищо ново. Фондът на Рокфелер от 1920 г. финансира изследвания по евгеника в Германия, в института “Кайзер Вилхелм” в Берлин и Мюнхен, включително по време на Третия райх. Те са давали висока оценка на насилствената стерилизация на хора в нацистка Германия и на нацистките идеи за “расовата чистота”. Именно Джон Д. Рокфелер III, пожизнен поддръжник на евгениката, използва парите на необлагаемия си с данъци фонд да основе движение за намаляване на населението. Идеята за използване на ваксини за тайно намаляване на раждаемостта в Третия свят също не е нова. Един добър приятел на Бил Гейтс - Дейвид Рокфелер, чрез фондацията си, заедно със специалисти от Световната здравна организация и други световни организации, през 1972 г. провеждат мащабен проект за усъвършенстване на друга “нова ваксина”.

В резултат на този проект започва масовото използване на хората като опитни морски свинчета в началото на 1990 година. СЗО толерира кампанията за масова ваксинация срещу тетанус в Никарагуа, Мексико и Филипините. В една католическа организация възникнали съмнения относно мотивите на СЗО и тя решава да провери множеството флакони с ваксина и установила, че те съдържат човешки хорионгонадотропин или т.нар. ЧХГ. Това е много загадъчен компонент във ваксина, предназначена за предпазване на хората от заболявания, възникващи в резултат на инфекция на раните с ръждясали пирони или други контакти с някои бактерии в почвата. Самият тетанус в действителност се среща доста рядко. Освен това интересно е, че в действителност ЧХГ е естествен хормон, необходим за поддържане на бременността. Но комбинирането на причинителите на тетануса с ЧХГ стимулира образуването на антитела срещу последния, водейки до това, че жената не може да износи плода до края на бременността си. С други думи, това е

скрита форма за предизвикване на аборт

Подобни съобщения за ваксини с добавяне на хормона ЧХГ идват от Филипините и Никарагуа.

Фондацията “Бил и Мелинда Гейтс” съвместно със създателя на биотехнологиите ГМО от фондацията на Рокфелер Дейвид Рокфелер също така финансират проект, наречен “Алианс за зелена революция в Африка” (АГРА), председателстван от бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан. Като ръководител на АГРА през юни 2007г. Анан изрази благодарност на фондацията на Рокфелер и на “Бил и Мелинда Гейтс”, както и на всички други, които подкрепят кампанията. В борда на директорите доминират хора и от двата споменати от Анан фонда. Според слуховете и други крупни гиганти в агробизнеса с ГМО също се намират в самото сърце на АГРА, използвайки асоциацията като нелегален канал за разпространение на техните патентовани семена ГМО в много страни от Африка под лъжлив етикет “Биотехнологии”, за генно инженерство на патентованите семена. Човекът от фондацията “Гейтс”, който отговаря за работата с АГРА - д-р Робърт Хорш, е натоварен със задачата да използва парите на Гейтс за пласиране на ГМО в Африка. Днес Южна Африка е единствената африканска страна, чието законодателство разрешава засаждането на ГМО култури.

Гмо за намаляване на населението на земята

Употребата на генетично модифицирани култури никога не е била смятана за безопасна за хората и за животните. Освен това те по своята същност са генетично “нестабилни”, защото са неестествени продукти, получени от въвеждането на чужда ДНК в семената, което променя свойствата им. Не по-малко опасни са “съпътстващите” химични хербициди, които се продават като задължителна част към договора за ГМО, като например “Монсанто” - най-широко използваният подобен хербицид в света. Той съдържа силно токсични съединения на глифосата. Те са тествани от независими изследователи, които са доказали наличието на токсични концентрации в тях. Проучванията показват, че дори малки количества от съединенията на глифосата водят до увреждане на клетките в пъпната връв, плода и плацентата.

Един дългогодишен про-ект на правителството на САЩ е насочен към подобряване на генномодифициран сорт царевица - основен хранителен продукт в Мексико и много други страни от Латинска Америка. Тази царевица е била тествана в изследвания, финансирани от Министерството на земеделието на САЩ и малката биотехнологична калифорнийска компания “Епицит”.

Обявявайки постигнатите успехи на пресконференция през 2001 г., президентът на “Епицит” Мич Хейн, посочвайки оранжериите си с генетичномодифицирана царевица, заявява: “Ние имаме оранжерии с царевица, която

произвежда антитела срещу спермата”

Хейн пояснява, че са взели антителата от жени с рядко заболяване, известно като имунно безплодие. Те са изолирали гените, които регулират производството на тези антитела, водещи до безплодие, и с помощта на методите на генното инженерство са ги включили в гените на обикновените царевични семена. Така те са постигнали скрита контрацепция, вградена в царевицата, предназначена за консумация от хора. “Антителата се прикрепят към повърхностните рецептори на сперматозоидите” - казва Хейн. - Те се прикрепят и правят всеки сперматозоид толкова тежък, че той не може да се движи напред. Сперматозоидът просто се тресе така, сякаш танцува ламбада”. Хейн твърди, че това е възможно решение на проблема с “пренаселването” на света. Моралните аспекти на храненето с такава царевица на хората от бедните страни в Третия свят, без тяхното знание, по някаква причина не се засяга в изказването на Хейн.

Спермицидите, скрити в генномодифицираната царевица, предоставена на гладуващото население в страните от Третия свят чрез щедростта на фондациите на Гейтс, Рокфелер и Кофи Анан, заедно с ваксините, съдържащи вещества, които предизвикват стерилизация - са само два документирани случая при използването на ваксина или ГМО семена за “намаляване на прираста на населението”. Медицински експерти казват, че дори и ако намеренията на Гейтс действително са били насочени към подобряване на здравето и благосъстоянието на черните африканци, тези стотици милиони долари, които той инвестира в неизпитани и небезопасни ваксини, биха могли да се използват за осигуряване на минимални санитарни мерки: водоснабдителни системи и канализация.

Ваксинирането на деца, които след това ще пият вода от реките, замърсени с фекалии, едва ли ще запази здравето им в цветущо състояние. Само по себе си пречистването на водата и изграждането на канализационни системи в Африка може да направи революция в здравеопазването на континента. Изказванията на Гейтс по време на конференцията TED2010 за търсенето на нови ваксини за намаляване на населението в света очевидно не са случайно изпуснати думи. Тези, които се съмняват, може да погледнат презентацията, която Гейтс направи по време на годишната конференция на TED2009 преди една година. Там той почти дословно повтаря тезата за намаляване на населението, за да се разреши проблемът с глобалното затопляне. За силните, богати и влиятелни милиардери хората са само един вид замърсяване, като въглеродния двуокис.

Голямата измама със свинския грип

След равносметката от последните необосновани изявления за глобална грипна пандемия, в индустриалните страни останаха неизползвани стотици милиони дози от ваксината. Те решили да се отърват от останалите ваксини като ги предадат на Световната здравна организация, която от своя страна реши да ги подари безвъзмездно на бедните страни. Франция дава 91 милиона от 94 милиона дози, които правителството на Саркози купи от фармацевтичните гиганти. Великобритания дава 55 милиона от 60 милиона дози. Същото е в Германия и Норвегия. Д-р Томас Джеферсън, епидемиолог от изследователски център в Рим, заяви: “Защо въобще се разпространява ваксината в развиващите се страни? Пандемията е отменена в повечето части на света. Най-голяма заплаха за бедните страни сега представляват сърдечносъдовите заболявания, а вирусът се появява в края на списъка. Каква е медицинската причина за жертването на 180 милиона дози? Освен това грипът е второстепенен проблем в страните с богата слънчева светлина - оказва се, че всеобщата голяма нова чума A(H1N1) се проявява като най-обикновен грип. Фармацевтичните производители на ваксини премълчават за огромните вреди от ваксинирането върху здравето на децата, включително аутизъм и множество нервно-мускулни деформации, причинени от токсичните съставки и консерванти, използвани в повечето ваксини. Много ваксини, особено комбинираните, които са по-евтини и по-достъпни за продажба в страните от Третия свят, съдържат така наречения тимеросал, съединение, което съдържа около 50 процента живак и се използва като консервант. През юли 1999 г. щатският Национален информационен център по ваксините излезе със съобщение за пресата, че “живакът може да причини увреждане на мозъка”. През същия месец Американската академия по педиатрия и Центъра за контрол и превенция на заболяванията предупредиха обществеността за възможните последици за здравето.

Димитър ПЕТРОВ
Активен
"няма грешки, има само уроци"

renka

 • Young
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 30
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #206 -: 05-05-2010, 14:53:21 »

Уау, не съм си представяла, че може толкова явно да бъде изказвано такова мнение. Наистина, изгледах презентацията на ТЕД и съвсем спокойно Гейтс ги изрича тия думи:
http://www.ted.com/talks/lang/eng/bill_gates.html между 4-тата и 5-тата минута на презентацията ..

Май е време да започна да се запознавам с литературата за световната конспирация, моята спокойна душа досега не искаше да приеме, че се играе чак толкова на едро не само със здравето, а и с живота ни ..  :surpris_22:
Активен
the more you can dream, the more you can do ..

катеринка

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 171
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #207 -: 05-05-2010, 15:24:11 »

Ако наистина ти е спокойна душата,ще бъдеш меко казано сразена от тези четива.Ноооо трябва да се прочетат.
Активен

Svetlio

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1133
  • MMS BULGARIA
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #208 -: 05-05-2010, 15:28:31 »

Ренка,лекциите на David Icke са много добро начало.Има ги в kolibka.com
Тези на Swerdlow които съм дал в "линкове",навлизат доста на дълбоко и там трябва доста отворено съзнание.Успех!
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3996
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #209 -: 05-05-2010, 16:14:00 »

Гарванчо, добре е че и ти се вълнуваш от такива теми ( нищо че те мързи да четеш от сайта :)  ) .  За тази статия има ли някакви по-подробни данни , линкове ? Че добре са казани нещата.
Кой я е писал, от къде е взета информацията, източник някакъв.?
За нас тук съмнение няма , че нещата са точно така ,  но има разни люде ,дето се подхилкват .    Тоест - за по-голяма достоверност  и убедителност към ония , които  трудно  схващат ..
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

benato

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1467
  • benato
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #210 -: 05-05-2010, 17:42:08 »

Един средно интелигентен човек,ако си зададе въпроса,защо ни извиват ръцете и ни санкционират,ако не искаме ваксини. Приемат все по ужасни репресивни мерки. Няма детски,няма градини,все права дадени ни от конституцията.
Защо не ни задължат да си подаваме документите за пенсия. Да се преследва всеки пенсионер укрил стаж и да се глобява,ако не иска 1000 евро пенсия. ;)
Фреша да е задължителен в детската градина и училище,а не тъпото "топло мляко"
Никаква телевизия не гледам,достатъчно са ни промивали междуушната кутия. Особенно сега с тука има ,тука нема-анти кризата tooth
Активен


GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Svetlio

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1133
  • MMS BULGARIA
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #211 -: 05-05-2010, 18:05:40 »

Сега най-много ме дразни пропагандата за ваксините против тетанус.Къде са тези болни деца от тетанус дето ще ги спасяват,че аз нито едно не съм видял или чул да има ???
Внушенията обаче,явно вършат работа.Скоро стана въпрос с едни мой приятели за ваксините и как ги защитаваха ако ви кажа.А ме боли,защото са ми близки.Толкова много имат да учат,просто идея си нямат.Всичко им се струва ей тъй,майтап работа.И си тровят децата с ваксините. :surpris_23:
Дрънкат глупостите,които им внушават,а нито секунда време не са отделили да проверят,дали това което им казват е вярно.Ще страдат много,ама ще е късно!
Активен

Вери

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2153
  • Магията на суровата храна
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #212 -: 05-05-2010, 19:58:56 »

Как къде, Светльо?  :D В Африка. Раждането вкъщи е виновно.
Активен

Svetlio

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1133
  • MMS BULGARIA
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #213 -: 05-05-2010, 20:08:40 »

А гледа ли за новият филм подкрепен от Боно(имах си хас) и други зезди.Нещо с Лазар беше.Взимаш по 2 хапчета на ден и след 40 дни се връщаш на работа,ако си спинозен.Просто не искам да си помислям,какво има вътре в тези хапчета.Поредната биотерористична атака.
Сега даваха за едно село нападнато от полудели агресивни пчели.Гадинките уморили цял кон.Стопанинът им казва,че причината е в наскоро пръсканата рапица в близост.Като знам,че най-вероятно е с пестициди на монсанто,направо ми става жал за пчеличките  :-\Какви химикали предизвикват тези реакции и как ли действат на нас ???
Активен

Zloqd

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1373
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #214 -: 05-05-2010, 20:29:03 »

Офтопик:
Рапицата ще придобива все по-голямо разпространение, защото тези, които я отглеждат получават някакви финансови помощи, докато при житото не е така. Поне горчицата ще ни е по-евтина. Не вярвам всички да са такива идиоти, че да си ръсят рапицата с пестециди.
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

катеринка

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 171
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #215 -: 05-05-2010, 21:56:01 »

Наскоро джипито ми се обади да заведа сина ми(няколко месеца преди 12 год) за ваксина МПР предварително ,защото имало страшна епидемия от морбили..Аз се подготвих за нападение от нейна страна,но нищо подобно не се случи.Каза ми-"Ти си умна жена като те гледам,ти си знаеш какво правиш.Нашата задача е като се разболеят децата,да ги лекуваме.Само да те предупредя,че няма да взимаш детски надбавки" Писах декларация,че съм отказала и това беше,изпрати ме по живо по здраво.
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3996
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #216 -: 05-05-2010, 23:25:31 »

Не пробвате ли да се подкупи някой доктор  да пише че са направени имунизациите, че да не се губят надбавките?  Онези нали са си продажни .
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #217 -: 06-05-2010, 00:23:04 »

Гарванчо, добре е че и ти се вълнуваш от такива теми ( нищо че те мързи да четеш от сайта :)  ) .  За тази статия има ли някакви по-подробни данни , линкове ? Че добре са казани нещата.
Кой я е писал, от къде е взета информацията, източник някакъв.?
За нас тук съмнение няма , че нещата са точно така ,  но има разни люде ,дето се подхилкват .    Тоест - за по-голяма достоверност  и убедителност към ония , които  трудно  схващат ..
Има, да.... просто източника не е чак толкова убедителен и затова пропуснах да сложа линк... blitz.bg или нещо от сорта беше ;)
Това, че не чета някои неща... не означава, че нищо не чета. Всъщност ако не бях отворил поне още 1000 неща за четене, сигурно щях да съм прочел коментарите под текста за клизмата. Но аз вече ги бях чел един път преди няколко месеца като се информирвах отгоре-отгоре за нещата и полека-лека се зарибявах и не се сещам да пишеше точно за това.. въпреки че може и да съм забравил, аз по принцип бързо и лесно забравям. Прочетох част от коментарите все пак преди да пусна темата и не видях това, което ме интересува... вече ги преполових и пак не видях, но след като ми казаха да чета коментарите - утре продължавам, дано да намеря това дето питам, защото други неща дето не ме интересуват сигурно ще намеря достатъчно. И така.... няма сега да седна да се сърдя, че на хората не им се пишат 2-3 изречения  :bleh Миролюбив човек съм, не искам да създам война във форума :thankyou:
Статията ми се стори интересна, а пък и аз доста четох за ваксините предните дни, така че даже не се и замислих за истинността й и реших да я пусна, може и на вас да ви е интересна.... но все пак добре е, че Ренката е проверила за по-голяма достоверност. Малко кофти за спокойната й душа ...но вероятно все пак ще й е от полза. Няма да се плашиш, Ренка.... мен повече ме е страх като видя иглите къде искат да ми бодат, отколкото сега като знам, че е по-добре да не го правят :whistling2 - emotloader:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

hdeshev

 • Христо Дeшeв
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 844
 • Един ученик на пътя...
  • може би блог
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #218 -: 06-05-2010, 07:34:01 »

Не пробвате ли да се подкупи някой доктор  да пише че са направени имунизациите, че да не се губят надбавките?  Онези нали са си продажни .

Мисля да го пробвам скоро - на детето май му предстои ваксина. За нещастие (или за щастие) педиатърката ни изглежда много точна и честна жена, което може и да е проблем в случая. Ще видим...
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death

катеринка

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 171
Re:Ваксините !!!!
« Отговор #219 -: 06-05-2010, 15:13:33 »

Аз много,много не ставам за тая работа с подкупите, та за детските може да не се пробвам.Но ако малката я върнат от детска градина,няма на къде.Ако единият лекар откаже,все ще се намери кой да прибере някой лев.Сега трябва да нося почерпка на една данъчна и умирам от срам,ама ми свърши работа,какво да правя :laugh:
Активен
 

Страницата е създадена за 0.134 секунди с 22 запитвания.