здравейте
Това е първия ми пост във форума, макар да имам регистрация отдавна и да го чета с интерес. Смея да твърдя, че много ми е помогнала информацията в него, както на мен, така и на мои познати и роднини. Камъни в жлъчката ме накараха да чета тук, но поради огромната информация се зарибих да чета повече и почти всеки ден съм тук и чета. Правил съм си прочиствания, а от няколко месеца ползвам и Тодикамп с успех, но ще разказвам повече по-нататък, защото едва ли ще споделя нещо, което вече не сте минали - пиене на лимони, зехтини, изкарване на голям брой малки зелени "копеленца" стигащи до 3 см, паразити и т.н..
Тук искам само да похваля Тодикамп за нещо, в което съм убеден. На брат ми му се появиха едни мастни топчета под мишниците, които третираше с различни мазила и билки след препоръка от лекари. Успехът бил променлив - ту се увеличавали и му подпирали, ту се смалявали. Личния лекар му казал, че има запушване на мастни жлези и от там се получавало това, само оперативно се лекували. Но, дадох му Тодикамп да се маже и за няколко дни топчетата изчезнали, и 2 месеца ги няма никакви. Та, ако имате такива, действайте смело
На майка ми бях дал да си маже ръката, след като се беше надула сериозно от физическа преумора и се оправи за няколко дни.
Аз в момента имам едни парещи и пробождащи болежки вляво под ребрата съпроводени понякога с къркорене, които се простират отпред, встрани, отзад като се качват нагоре по ребрата. Мажа областта по 3 пъти на ден с Тодикампа. След намазване, не ги усещам около 2 часа. След това пак мажа, но съм в процес на диагностика какви си ги надробих сам и на какво се дължат.