sweetie, а дали татко ти и за Тодикамп няма да ти повярва? (след като и за другите неща не ти вярва
)
Конкретно на въпросите ти:
Да, след като става дума за инфекция, Тодикамп определено е на първа линия!
( Мисля ,че вече разказах за този случай, когато моя близка шашна стоматолога си като си излекува абцеса с Тодикамп)
ОБАЧЕ. Това, че гнои не само от зъба, нещо не ми харесва като цяло.. Намирисва ми на силна зашлакованост, при която тялото прави отчаяни опити да се освободи от отровите. Ако вече има и други "мигащи лампички" като по-тъмна урина , миришещи урина, пот, крака, изпражнения, недобра кожа ..това са явни сигнали , че го зове мощно и широкомащабно прочистване
Ако е така , ни спирулина, ни прополис, ни Тодикамп ще му решат проблемите напълно. ( да ги облекчат и потиснат временно - може би да)
Ако не е така, може да става въпрос за отделни проблеми: - в зъба ( например да е някаква киста) , а гнойната рана на крака да е
варикозна язва - усложнение от "разширени вени" с причина лимфен и венозен застой.
Какво казаха лекарите , каква е причината за тази рана? Диабет? Венозен застой?
Подпитайте ги по-настойчиво, че на повечето гънките им вече не мърдат: На един приятел му се стичаше гной покрай зъба и го болеше. Ходи на няколко стоматолога , правиха му снимки и понеже не излизаше нищо на тях, го успокояваха , че нищо му нямало..Казвам му - "как така нищо ти няма , авер, гной ти тече , има процес някакъв, бягай пак да те оглеждат докато намерят проблема!"
Разгеле , намериха го - киста, която се позиционирала чак до окото.
Не са я намерили в началото, защото не са допускали, че може да не е там , където са я очаквали. Махнаха я и течът му спря.
Вече има проблем с антибиотиците - и скъпи и евтини. От безразборното им предписване през годините ( например при изкълчен палец на крак ) бацилите отдавна се окопаха и приспособиха. Даже ги използват за храна