Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: химически следи  (Прочетена 247124 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #220 -: 02-12-2014, 01:38:51 »

Здравейте ! Има вече  решение за справяне с  HAARP и с вирусните и бактериални атаки . Това е шишарката от бор.Може да ви звучи това което ви казвам странно  и налудничаво, но в момента се експериментират ефектите от  явление, породено от формата на обикновенна борова шишарка , открито съвсем случайно .Вгледайте се внимателно във формата на шишарката и ще забележите необичайното разположение на крилцата и .Форма на водовъртеж - вортекс.Има система за пречистване на вода на фирма никен - оптимизатор ,която създава водовъртеж  и разцепва водната молекула като я изчиства от събраната в нея информация и на практика водата става чиста като  от извора .Формата на шишарката при определени условия , може да създаде, възбуди  подобен вихър на обкръжаващото я пространство  и да го изчисти от вредните влияния , а по дългото му въртене с времето да удебели защитното ни енергийно поле и съответно повиши многократно имунната ни защита .Пиша ви със съгласието на откривателя, с единствената цел този ефект да се разпространи и покрие територията на страната ни .Ако това което ви пиша представлява интерес за вас,ще ви дам подробности за предизвикването на вихъра и ефектите породени от него .
Активен
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #221 -: 02-12-2014, 09:54:22 »

Стига вече с тия коспирации. Напушва ме на смях попадайки на четиво за HARP, илюминати или как медицината краде плацентите на родилките, НЛО, червеи в ушите(при почти всеки човек), Нибиру и всякакви още конспиративни и манипулативни теории, най-голямата от които безспорно е религията. Някой от вас притежава ли неоспорими доказателства, че от HAARP ви пръскат от небето или си вадите заключения само от изказванията на хора търсещи популярност, раздухвайки измислици в медиите?
Светът е такъв, какъвто го виждате, а всичко останало е плод на фантазията. Има ли търсене, появява се и предлагане, както и обратното. Щом има наивници да вярват в конспирациите, веднага се появяват и създателите на конспирации  Smiley
Активен
Zloqd
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1363


« Отговор #222 -: 03-12-2014, 21:37:46 »

Не забравяй, че монетата има и обратна страна. Докато има наивници да си казват "точно мен ли ще ръсят" и "не виждам голям смисъл от такива безумия" ще се намират такива дето да виждат смисъла и необезпокоявани да си вършат тяхната работа
Активен

Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #223 -: 04-12-2014, 12:20:11 »

Не забравяй, че монетата има и обратна страна. Докато има наивници да си казват "точно мен ли ще ръсят" и "не виждам голям смисъл от такива безумия" ще се намират такива дето да виждат смисъла и необезпокоявани да си вършат тяхната работа
[/quote]
Приемам и тази логика разбира се. Но монетата има две страни само защото е монета. Иначе ако търсим обратната страна винаги, ще я открием, но по-важно е коя е съществената. Има толкова много пустини, морета, океани и планини над които HAARP могат да пръскат на воля необезпокоявано и незабелязано. Защо биха го правили точно над градовете? Няма логика просто.
HAARP е научноизследователска програма за изследване на климата и дейността и може да се окаже много полезна в крайна сметка. В последното десетилетие планетата навлезе в период на катаклизми, дори от ООН направиха признание по случая:http://www.chudesa.net/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BE%D0%BD/
Така наречената майка Земя притежава едно единствено средство за самозащита срещу последиците от глобалното затопляне и всички останали вреди, които и причинява човешката цивилизация. Замисляли ли сте се някога, че мегаполисите на практика представляват огромна маса от различни елементи:желязо, бетон, дърво и още много други, които са изсмукани или изтръгнати от тялото на планетата? Според моите възгледи тези мегаполиси представляват своеобразни туморни образования, които едва ли остават незабелязани от планетарният разум. По-скоро само на нас ни се иска да е така и като цяло човечеството продължава да си вярва, че планетата е парче скала, което може да понесе всичко. Аз съм сигурен, че тя е жив организъм и че е населявана от нас точно както нашите тела са населявани от микроорганизми. Да не забравяме и изсмуканите нефт, газ, руди и други от недрата и. Никакви хипи и зелени организации няма да прекратят този процес и това е факт. Както виждаме процесът на самозащита, чрез катаклизми от страна на планетата е стартиран. В този смисъл си мисля, че е добре и човечеството да разполага с нещу като HAARP с което да повлияе на тези катаклизми в бъдеще с цел тяхното прекратяване.
Като цяло вярвам, че всико което се раздухва около HAARP са кьор фишеци. На практика разни автори измислят и раздухват конспиративни теории по медиите с цел рекламиране на книгите си. Както казах има ли търсене появява се и предлагане.
« Последна редакция: 04-12-2014, 12:24:50 от DeNiro » Активен
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #224 -: 04-12-2014, 13:15:36 »

Едва ли това което става на земята е процес на самозащита .Ако беше такъв щеше да се стартира отдавна , а тук нещата се развиват с бързи темпове от съвсем  скоро. HAARP се управлява от военни и там нещата са скрити от обикновенните хора ,секретни .Дори да не е насочена срещу популацията на човечеството ,то е възможно да е породила катаклизми при експериментите .Самия факт че военни я управляват.....
Активен
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #225 -: 04-12-2014, 17:54:34 »

Едва ли това което става на земята е процес на самозащита .Ако беше такъв щеше да се стартира отдавна , а тук нещата се развиват с бързи темпове от съвсем  скоро.
 
Нещата се развиват с толкова бързи темпове от съвсем скоро, защото преди хората не са били проблем за планетата. От  1 до 1900 година населението на света се е увеличило с едва 8 пъти, а именно от 200  на 1 600(в милиони), а от 1900г. насам, тоест само за 100 г. (почти 20 пъти по-кратък период) световното население се е увеличило с почти цели 5 пъти. Следвайки това сравнение мога да заключа, че прогнозите на науката за прираста на населението със само около 30% през следващите 100 години са тотално грешни, защото те не отчитат фактора прогрес, а именно с развитието на прогреса се увеличава и процентният прираст на населението.
  Увеличаването на населението от своя страна неизбежно води до увеличаване на потреблението, а с него се увеличават и вредните последствия за планетата. В същото време с прираста на населението и с развитието на научно техническият прогрес се увеличават и природните катаклизми....факт! Иначе откъде идва разликата от преди и сега? Ще се радвам да чуя и твоята логика.
   Някой смятат, че климатичните промени са част от естествен цикъл според който живее планетата, но това е вярно точно толкова, колкото и не е. Със сигурност и преди са се случвали много по-големи природни бедствия от едно цунами. Също е вярно, че динозаврите са изчезнали в резултат на подобни бедствия. 
   Може би към момента кравите пречат много повече на планета в сравнение с пряката човешка дейност свързана с източването на вещества от недрата и както и с отделянето на газовете вследствие изгарянето на тези вещества. Погледнато реално обаче  прираста при кравите също е  резултат на човешка дейност и конкретно е свързан със завишеното търсене на животински продукти. Според мен два са факторите, които предизвикват зачестяването на природните катаклизми и това са прираст на видовете(хора и/или животни) и научно-техническият прогрес.
« Последна редакция: 04-12-2014, 17:56:33 от DeNiro » Активен
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #226 -: 04-12-2014, 23:23:10 »

Така е ,прираста на населението на планетата е голям ,но ръста на жителите и няма как да е скочил рязко за една  или две години и съответно  и отпадните продукти. Процеса е плавен  и би трябвало катаклизмите да се случват плавно.И все пак не ми се вярва изведнъж толкова отчетливо да се проявят толкова много и различни природни катаклизми ако причината е такава.По скоро съм склонен да повярвам, че вече се търсят методи за съкращаване на населението и че HAARP  волно или неволно е помогнал на заинтересованите това да се случи.
Активен
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #227 -: 05-12-2014, 11:22:50 »

  Сложна е темата Чико, няма да успеем да я разнищим във форума. Много са неизвестните просто. Технологиите и инфраструктурите повишиха рязко нивата си в последните две десетилетия. Като че ли преди хората живееха доста по-далеко от технологиите. Всичко се разширява с поголомна скорост, градове, магистрали, производство. Развитието на прогреса процентно в последните десетилетия изпреварва прираста на населението. С развитието на технологиите се увеличава ръста на производството, а съответно и на потреблението, отпадните продукти и експлоатацията на планетата като цяло.
  Другият момент е че планетата е същество с огромни размери. Ако ние живеем по стотина година тя живее милиарди. Може би затова ни се струва, че защитните и реакции действат с по-бавно темпо. Всъщност реакциите и са бързи, просто на нас ни се струва, че са бавни. Когато боледуваме, телата ни развиват висока температура едва на един по-късен етап. Същото е и с планетата. Съжалявам и се извинявам, ако този пример ви се струва неуместен. Така виждам нещата според собствените си разбирания.
  Така или иначе периодът на катаклизми от страна на планетата е стартиран. Остава ни да се надяваме, че човечеството, ще се вразуми за да не се стига до фатални последици. Другият шанс на човечеството е нещо, като HAARP да успее да забави защитните реакции на планетата, но дълбоко се съмнявам, че същите са способни на подобни вълшебства.
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1116


« Отговор #228 -: 05-12-2014, 22:47:00 »

много са ми странни хора като ДеНиро, за които всичко вярно е сведено до "око да види, ръка да пипне" и всичко, отвъд това е нелепа конспиралница.   амии... знам ли

е, очаквайте големи изненади тогава   Grin
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1116


« Отговор #229 -: 05-12-2014, 22:54:01 »

Така е ,прираста на населението на планетата е голям ,но ръста на жителите и няма как да е скочил рязко за една  или две години и съответно  и отпадните продукти. Процеса е плавен  и би трябвало катаклизмите да се случват плавно.И все пак не ми се вярва изведнъж толкова отчетливо да се проявят толкова много и различни природни катаклизми ако причината е такава.По скоро съм склонен да повярвам, че вече се търсят методи за съкращаване на населението и че HAARP  волно или неволно е помогнал на заинтересованите това да се случи.
естествено, че се търсят такива методи и ХААРП съвсем волно е помогнал за това, точно толкова волно, колкото и всичките химии, ваксини, вредни храни, ГМО-та, облъчвания, излъчвания и т.н.

Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1116


« Отговор #230 -: 05-12-2014, 23:00:48 »

 
  Другият шанс на човечеството е нещо, като HAARP да успее да забави защитните реакции на планетата, но дълбоко се съмнявам, че същите са способни на подобни вълшебства.

а къде е разумът в това нещо?
значи планетата страда, а ние, като умни и разумни хора, гледаме не да решим проблема, а да тушираме симптома, смотвайки го нанякъде и използваме за тази цел ХААРП....  е, много мъдро решение, наистина   мъдър мъдър

бравос за такава логика! 
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1116


« Отговор #231 -: 05-12-2014, 23:04:53 »

а това за големия прираст на населението и влиянието на бедните крави върху климат и върху каквото и да е изобщо..... не знам как да го нарека, но определено виждам, че промиването на мозъците, желано от кръговете, които действат с ХААРП и техните шефове, е повече от успешно.... 
Активен
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #232 -: 06-12-2014, 09:32:11 »

Ами аз ви предложих метод за локално отстраняване на влиянието  HAARP ,бактериалните и вирусните зарази ,но като виждам май интерес никакъв .Явно тия излъчвания промиват мозъците на хората да се развиват в гибелна посока .
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3928


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #233 -: 06-12-2014, 10:50:46 »

Ами ти нищо конкретно не каза , Чико. Smiley Имало откритие, имало фирма , която пуснала някакъв уред.. В този свят всеки ден някой прави някакво откритие . Ние как да разберем, че точно това е "нашето откритие" ? амии... знам ли Форумът не се чете само от съфорумци, затова недей да тъгуваш за липсата на интерес, само защото няма заявен писмен такъв. Интерес винаги има и към всичко , стига да знаеш как да го предизвикаш  намигам
« Последна редакция: 06-12-2014, 10:53:55 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #234 -: 06-12-2014, 12:01:10 »

Къде съм споменавал за фирми и уреди ?? И питах ако има интерес ,да ви разкажа и да си го приложите .
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3928


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #235 -: 06-12-2014, 17:23:33 »

Ето -  "Има система за пречистване на вода на фирма никен - оптимизатор ,която създава водовъртеж  и ..."     В поста ти от  02.12.14
Няма проблем, и да забравиш какво си казал, все някой помни  ухилен
« Последна редакция: 06-12-2014, 17:35:18 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #236 -: 06-12-2014, 18:58:56 »

Оххххх,ясно ,няма желаещи да се просветят.
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1116


« Отговор #237 -: 06-12-2014, 20:23:51 »

има желаещи, просвещавай, та да видим догде ще ни просветне от тоя водовъртежен вихър Grin
че според някои люде в доспехи нямало било голям мегдан за просветване на какви да е светлини у Ентелекта ни   ухилен
« Последна редакция: 06-12-2014, 20:35:40 от iskrena » Активен
чико
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #238 -: 06-12-2014, 21:07:04 »

Един мераклия за сега .Все пак има някакъв напредък.
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3928


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #239 -: 06-12-2014, 21:11:44 »

Ти някаква квота ли събираш , че да изплюеш камъчето? Smiley Или те е страх да не се потрудиш на вятъра ? ухилен
ПРедставям си ако всеки тук питаше по 2- 3 пъти , преди да напише някой ред   ухилен
« Последна редакция: 06-12-2014, 21:14:01 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Страници: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: