Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Деси  (Прочетена 207007 пъти)

hdeshev

• Христо Дeшeв
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 845
  • Един ученик на пътя...
    • може би блог
Re:Дневникът на Деси
« Отговор #380 -: 01-06-2010, 20:51:20 »

Всичката натурална и автентична българска боза я правят с аспартам. Не е опция.

Иначе аз си взех направо ечемик от слънце-луна. Трудно (бавно) покълва, но дори и само накиснати зрънцата са меки и стават за ядене. Освен това са и вкусни.  :essen:
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #381 -: 01-06-2010, 21:50:31 »

Много благодаря за загрижеността на всички! :flowers2:Обаче бира със сигурност няма да пия. Ечемичните питки ми звучат по-добре. Мио каква е рецептата по-точно? Брашно се обърква с вода и зехтин например и след това се оформят питки и се пекат! Така ли?
Активен

Миоджералвомбо

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 484
    • блог за сериозни хора
« Отговор #382 -: 01-06-2010, 23:33:36 »

Точно така ,Деси,прави питките и хрупай докато са топли,не ги прави дебели ,че като истинат стават гьон.мая не слагай,само ечемичено брашно ,сол и вода.успех :essen: :essen:
Активен
Трудно се намира черна котка в тъмна стая особено, ако и нея я няма вътре. Поздрави от Палма де Майорка

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #383 -: 01-06-2010, 23:40:49 »

Много благодаря! :flowers2: Ще ги пробвам обезателно!
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #384 -: 03-06-2010, 18:52:10 »

Днес:
9.00-чаша сок от пшенична вода
10.00-500гр череши
12.00-банан
14.30-ябълка
17.00-салата от кълнове /боб мунг люцерна слънчоглед/ краставица копър и таханов дресинг
http://img35.imageshack.us/img35/3466/salata003.jpg
Активен

Keit

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 105
« Отговор #385 -: 17-06-2010, 12:29:58 »

Деси, сподели дали си доволна от пшеничната трева? Как е на вкус, засища ли, усещал ли прилив на енергия?
Активен
С желание всичко се постига!

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #386 -: 17-06-2010, 14:40:49 »

Ами да ти кажа честно съм доста доволна от пшеничната трева на прах. Всеки ден започвам с 1с.л. прах разтворена във вода. В момента съм под доста голямо напрежение спя по малко часове пътувам доста напред назад заради изпити и направо незнам как издържам. И на всичкото отгоре уча сериозно. Досега всички изпити си ги взех с отличен. Остана ми най-трудния сега в събота. И пак ще си ходя до Варна.
Иначе в началото пшеничната трева ми беше доста противна на вкус защото буквално си има вкус на трева. Но след няколко дни започва дори и да ми харесва. За един месец съм изпила около 200грама и ми остава още малко. За засищане незнам тъй като след около 30мин. до 1час ям задължително плодове. Сега хапвам по 500грама череши и по-късно сутринта 1банан. Но аз по принцип нямам кой знае какъв апетит и хапвам по малко. Особено в тези жеги и теглото ми веднага пада. Затова сега включих в менюто и черен немки хляб. Два пъти този месец ядох и печени картофи.
Активен

Keit

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 105
« Отговор #387 -: 18-06-2010, 12:30:25 »

Мерси Деси. Ако не се лъжа, си ги вземаше от Зоя. Бг.
Успех на изпита :peperudi:
Активен
С желание всичко се постига!

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #388 -: 18-06-2010, 14:08:05 »

Деси, успех на изпита!
 :peperudi:
Активен
Намасте :)

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #389 -: 18-06-2010, 15:14:22 »

Успех на изпита.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #390 -: 19-06-2010, 20:24:21 »

Благодаря за пожеланията! Днес си взех и последния изпит от сесията с много добър. Като се има на предвид че останалите ги взех с отличен може да се каже че направо съм се престарала с ученето. Но най-после свършиха. Голям товар ми падна. Направо не е истина.
Единстивено притеснителното при мен е теглото но ще се взема в ръце и ще хапвам повечко. От понеделник ще си възстановя и тренировките по фитнес.
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #391 -: 20-06-2010, 21:06:56 »

Я, Деси, "зубрачките" ставаме две. И аз съм с такъв успех (да ме пита човек защо ми е) tooth Не че съм преучила нещо де...Иначе, тепърва имам още един изпит от сесията и държавен. Не ме свърта на едно място направо.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #392 -: 20-06-2010, 21:15:23 »

Томи и мен до вчера не ме свърташе на едно място. Аз не бих казала че съм зубрачка. По-скоро са ми интересни дисциплините които изучавам и се старая много пиша проекти и т.н. Аз няма да се чувствам удовлетворена от себе си само ако взема изпита и нищо не остане накрая в мозъчните гънки. И винаги съм била максималистка във всяко едно отношение.
Успех на последния изпит!
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #393 -: 20-06-2010, 21:18:39 »

На мен повечето не са ми кой знае колко интересни, но имам способността да уча лесно още от училище. Друго е пустата му гордост - защо пък да не е по-добре от останалите!? Поне не съм си давала зор и не съм имала безсънни нощи. Никой няма да ми зяпа дипломата после и да ми казва "Браво!", но за мен си е някакво удоволетворение. Не знам доколко такъв подход в живота е правилен.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
« Отговор #394 -: 20-06-2010, 21:25:05 »

Какво сте се събрали тука да ме дразните с вашите отлични оценки.. да не сте се наговорили..... на мен все три и четири ми пишат и то защото се старая да гледам тъжно, за да ме съжалят и да ме пуснат, иначе сигурно трябваше да са ме скъсали...  :Confus_34:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #395 -: 20-06-2010, 21:26:46 »

Какво сте се събрали тука да ме дразните с вашите отлични оценки.. да не сте се наговорили..... на мен все три и четири ми пишат и то защото се старая да гледам тъжно, за да ме съжалят и да ме пуснат, иначе сигурно трябваше да са ме скъсали...  :Confus_34:
Най-изстраданата ми тройка я взех по тоя начин :Content_4 - emotloader:
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #396 -: 20-06-2010, 21:28:03 »

На мен повечето не са ми кой знае колко интересни, но имам способността да уча лесно още от училище. Друго е пустата му гордост - защо пък да не е по-добре от останалите!? Поне не съм си давала зор и не съм имала безсънни нощи. Никой няма да ми зяпа дипломата после и да ми казва "Браво!", но за мен си е някакво удоволетворение. Не знам доколко такъв подход в живота е правилен.
Мен не ме води това това да съм по-добра от останалите а по-скоро съм много взискателна към себе си. И не само в ученето. Надявам се това да ми помотне в профсионалната реалиация.
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #397 -: 22-06-2010, 11:26:28 »

Деско, поздравления! Пожелавам ти чудесно лято след успешната  сесия  :)
Активен
Намасте :)

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #398 -: 26-08-2010, 14:51:03 »

Не съм писала от 2 месеца в дневника си. От толкова време тренирам редовно-3 пъти в седмицата правя силови тренировки и увеличих храната. Резултатът е че съм възстановила 3кг от теглото ми. След суровоядския месец бях паднала до 45-46кг и сега съм 48-49кг. Вчера си ходих до Варна и се претеглих на кантара ми.Така се чувствам отлично и имам много хубав релеф.
Относно храненето през деня съм основно на няколко плода и 50-70грама сурови ядки и като тренирам хапвам овесено гранола барче. Вечерта хапвам салата с малко козе сирене ако съм тренирала или сандвичи от пълн.хляб с домати и зехтин или салата с пълн.хляб. От време на време хапвах и пълн.ориз.
Ям и пълн.солети. Общо взето ми е доста еднообразно менюто но като свърши сезона ще експериментирам повече с храната както зимата.
Изводът който си направих е че просто не мога да бъда на 100%суровоядство защото теглото ми пада изключително бързо. И за разлика от мъжете които не се притесняват от ниското си тегло при жените е много важно да не падат под определен минимум защото яйчниците спират да функционират и се наблюдава аменорея. След суровоядския месец ме прескочи един цикъл но като започнах да хапвам повече се възстанови.
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #399 -: 26-08-2010, 16:35:11 »

Възстановила си 3 кг мускули. Браво! Малко хора имат твоята дисциплина и въобще не трябва да се притесняваш, че не можеш да изкараш на 100% сурово. Здравето, физическата сила и красотата са много по-важни от някакви хвалби и проценти. Няма смисъл от даден режим, колкото и да е здравословен ако те превръща в плужек. Може би един ден, когато вече поостареем малко такъв режим би бил по-подходящ. Но човек е длъжен да пробва повечето неща на свой гръб, а не само да се ръководи по предписания на други хора. Така се оформя режим най-добре, придобива се най-много опит.
Активен

Страницата е създадена за 0.08 секунди с 22 запитвания.