За бананите - и аз ги обичам, но, интересно, напоследък предпочитам да си разбия един в машинката и да го ям като кремче, или мус, не толкова в "класически вид"
. Как точно се отглеждали никога не можем да знаем, но не можем и да различим плода, расъл на чисто в планината от онзи, набран от дървото до магистралата... Така че - яжте си ги и да не ви пука, нека не ставаме фанатици...
А на тия, дето викат, че бананите били калорични и аз се чудя и им се смея - колко по-калорично може да е едно бананче от хамбургер със сланинка в него, или парче мазна торта?
Съгласна съм с Томирис, че не се пълнее от тях - или поне не от 1-2 на ден.
Че ви гледат странно, свиква се. Хората са като деца - всичко гледат и вътрешно се подиграват (и на дебели, и тънки, и на високи, и ниски, и с очила, и със "странни" прически и прочие...). И перфектен да си по техните критерии, пак ще ти намерят косур. Мен почти всички познати и приятели ме знаят, че съм по-"особена", не ям сума ти работи и така нататък, но никога не са го правели на въпрос - или поне пред мен си траят, щото и аз не си поплювам
. Един близък приятел, който всеки път на заведение нагъва свински дробчета с пиячка, докато аз пия фреш или хрупам салата, преди все ме уверяваше, че "Не знам кооооолко много губя като не ям месо"
, ама накрая `дигна ръце от мен
.