Вчера:
закуската - орехи с доматен сок.
обяд - половин грейпфрут - останалата част кое изхвърлих, кое изтървах в кошчето...
вечеря - отново таратор поради факта, че субстанцията в дебелото ми черво е подобна на глина - гъста и лепкава.
От този таратор научих на собствен стомах много важно уравнение:
млечни белтъчини + ядкови белтъчини=стомашни киселини В случая ядковите белтъчини бяха орехи.
Днес си взех на работата презрели банани заради киселините.
Вечерята - малко картофено пюре.
Оправих се с киселините (въпреки, че със сигурност загубих доста калции от това), но остана проблема с лепкавата маса в дебелото черво - толкова е трудноподвижна, че почти нямам перисталтика.
Това ми се случва обикновено веднъж на 1 - 2 години.