Гледах да не влизам да пиша тука (но чета редовно ) защото имам проблеми от такова естество :
http://vbox7.com/play:ce327b7f. Избраха сестра ми на "случаен " принцип, а покрай нея и аз го отнесъх - имаше период в който плучавах по няколко изгарания на ден от някакво излъчване, което спокойно минава през стени. Изгарянията не са единствения ефект, но са най-забележими измежду въздействията(повечето хора не могат да разберат, че им въздействат с това нещо) . Въпросната апаратура може да проследи в реално време някой поне в рамките на града в който е.
Сега съм спрял всякакви практики, но скоро ще се върна към тях.
Менюто: Обикновено всеки ден картофи на пара, някоя тиквичка - и тя 10-15 мин. на слаба пара, много магданоз и домати. Хлебчета се излъгах да хапна само веднъж.
Обикновено към салатите слагам и няколко листа босилек (толкова е много в саксиите на терасата, че май няма да смогна да го изям в пресно състояние)
Бях си донесъл от село и малко тученица и веднъж си добавих към картофите на пара с краставица - тученицата направо ме зареди с енергия, но трудно се свиква с вкуса и.