Здравейте отново,
Много работа тези дни и не успях да се отчета.
Успешно завърших плодогладуването на 23-тия ден. Вече почти се и захраних. Захранването започнах със салатки няколко дни и после включих и зърнени храни и ядки.
Аз не съм суровоядка, и вегетарианка не съм. Даже преди да гладувам менюто ми се състоеше основно от месо, яйца, млечни и зеленчуци. И много кафе...
Сега вече ми е 10-ти ден от захранването и засега не съм изпитала нужда да ям нищо животинско - основно ям салата, супички от лапад и коприва и ядки и семена.
Бях свалила точно 10 кг, от които почти веднага върнах 1.5кг и до сега са си все така, не съм качвала повече за сега.
По отношение на болежките и оплакванията ми: Болките в ставите са със значително подобрение, само леки остатъци от болка в едното коляно и рамото (преди бяха непоносими тези болки) и скованост в кръста. Докато гладувах сковаността в кръста беше напълно изчезнала, а сега се върна леко. Много по-добре е от предишното положение, но все пак има какво да се желае. Иначе сънят ми е отличен, както и настроението, среднощните изпотявания и топли и студени вълни през деня не ги усещам. Цикълът ми, който преди беше непоносима болка, този път го преживях без болкоуспокояващи - нещо, което не ми се е случвало от години.
Като цяло се чувствам много по-добре, но и си давам сметка, че с едно гладуване няма да се разминат нещата, затова от сега си гледам календара кога ще мога да направя отново дълго гладуване, но този път определно мисля да е на вода. В същото време се опитвам да забременея и малко се опасявам как всички тези промени и очиствания ще се отразят на овулация, цикъл и плодовитост.
Това от мен, ако мислите, че мога веднага нещо да подобря, включвайте се.