Здравей диадемче,
тъжно наистина, хора по на 20-30 години получават вече инфаркти, рак и какво ли не, та не ме учудва млад човек да има и перде.
Не искам в никакъв случай да те обезсърчавам, но всъщност това, че на 16тия ден очите ще почнат да се лекуват изобщо, ама изобщо не е сигурно. Редът на повлияване на органите зависи от много фактори, като например общото здравословно състояние на организма, ако не сте правили никога или поне не достатъчно скоро друго пречистване, или ако помежду пречистванията се храните с лоши храни, нормално човек е дотолкова заталачен отвътре, че в мъките си да изчисти всичко едно по едно, гладолечението може изобщо да не успее да повлияе на очите в рамките на 20-дневно гладуване. От друга страна от собствените си гладувания съм забелязала, че понякога усещам промяна в общото състояние на очите още в първите дни, понякога много по-късно.. или никога, също така понякога зрението ми първо се влошава, после се подобрява, а понякога директно се подобрява. Миналото лято при гладуването ми очите много ми изсъхваха, въпреки поглъщаните огромни количества вода, не знам на какво се дължеше, дори им слагах кръгчета краставица отгоре от притеснение, в крайна сметка се оправиха към края на гладуването (общо 2 месеца продължи), може и да е било някакъв оздравителен процес на нещо си, за което не съм подозирала (примерно по причина на много компютър
).
За перде наистина не мога нищо конкретно да помогна, никого не познавам с перде, камо ли излекуван с алтернативни методи... Но съм позитивно настроена, че може да се оправи, макар, че си мисля, че само плодолечение не е достатъчно, трябва да е само на вода или дори сухо ако можеш да издържиш лятото. Освен това е добре да направиш други пречиствания на тялото (напр. шанка-пракшалана), за да му е по-лесно да стигне до очите по време на гладолечението. За цялостната диета е излишно да споменавам, че трябва да се промени, ти с какво се храниш по принцип, месо, млечни, бяла захар, кафе, цигари, алкохол употребяваш ли?