Здравейте на всички. Аз съм нова тук, регистрирах се преди малко и много се радвам, че намерих този форум, защото искам да споделя, че имам голям проблем. Аз се подложих на соколечение поради 3 причини - заради болки в един зъб, за детоксикация и за премахване на стрес, с който се борех преди това месеци наред. И така, от раз преминах само на зеленчукови и плодови сокове, без никаква храна, дори и плодове, без сол и мазнини, само малко медовина, в продължение на 10 дни. След това започнах захранване подобно на Л Ковачева - 1 и 2 ден - по една мини салатка от домати на ден без сол и със сокове успоредно, но по-малко, 3 ден - същата порция салата + 1 малък сварен картоф, който изядох наведнъж, защото след 1 ден от захранването се появи толкова силен и постоянен глад, че буквално ти замъглява мисълта, и ми стана тежко, не лошо, но тежко като след преяждане, 4 ден - зеленчукова супа без сол и олио и това беше мн голяма грешка, защото отново ми стана тежко + това, че получих сърцебиене и ускорен пулс, 5 и 6 ден бях само на грозде, с количеството на което отново прекалих, защото пак ми стана тежко, но по-малко, 7, 8 и 9 ден - 2-3 порции от настъргани домат, краставица и лук без сол, с 2-3 капки зехтин на ден, 10 ден - 1 такава порция + 1 малка препечена филийка пълнозърнест хляб, която (отново) изядох наведнъж и тогава вече ми стана най-тежко като след преяждане, но 5 пъти по-силно усещане и имах ускорен пулс в продължение на часове. Но не е само от хляба, проблемът е, че днес е вече 11 ден захранване, а аз не мога да изям повече количество от 1/8 домат, 1 кръгче краставица и съвсем малко лук на едно ядене, ако изям малко повече от това количество, ми става тежко, чувствам се преяла и имам ускорен пулс. Истината е, че не ми е ставало лошо, нито съм имала какъвто и да е здравословен проблем. Утре ще е 12 ден и колко време още ще продължавам да ям толкова малки порции? Изобщо не знам какво да правя. Някой, който е минал през това, може да сподели и да ми даде съвет. А иначе ефектът от соколечението е поразителен върху психиката - стресът ми напълно изчезна, сънят ми се подобри и усетих огромни сили и енергия и мн спокойно и позитивно мислене, също и имунитетът ми се засили.