Пост от Л.М.
"Споделям мнението , че причините за дегенеративните процеси се крият във влошеното здравословно състояние на половите клетки или с други думи на репродуктивната функция. Не малко изледвания потвърждават тезата, че отслабената плазма на половите клетки се дължи на непълноценното хранене на родителите в периода на зачеването и последващата бременност. Вродените дефекти , спонтаните аборти , преждевременните раждания, ражданията на мъртви деца , наследствената изява и обремененост се обяснват точно със здравословното състоянието на яйцеклетката и сперматозоида. Всички близки или далечни проблеми започват още с вътреутробното развитие на организма. Непълноценното хранене е основния фактор, оказващ влияние върху физическата и ментална дегенерация на бъдещия ораганизъм. Малко медици признават, че тези изяви са налице, благодарение на надостиг на жизнено важни нутриенти в момента на зачеването, поради сериозната консумация на преработени храни и лошите хранителни навици.
Забременях по време на воден пост. Забогатях двойно с близнаци. Хвърлих мрежа над идеята за нетрадиционно водно раждане. Реализирах я. Изкарах една абсолютно дружелюбна бременност, като финишира 9-месечното приключение в деня да термина. Не ме споходи нито едно от неразположенията на класическата бременност. Не съм разчитала на реалния труд на акушерката, неонатолога, лекаря, който води раждането. Не разполагах подръка с такива. Прескочих и упойките. Екипа е патерицата, която те стимулира да "напъваш", защото чака следващата родилка. Този модел е робство ! Практикувах раждане, водено самостоятелно от двете бебета. Не съм попадала в болезнено познатия коловоз на хранителната кухня, не съм хапвала като за трима. В началото подходих авантюристично, но прохождането отвъд матрицата на "всемогъщия властилин" - стомаха , се случи по естествен начин. Изцяло разчитах на нережисираната спонтанност и апетит, както и потребностите на двата плода. Останалото - е плод на еволюцията на оглупяването. Следвах единствено естествения ход на процесите. (Казвам "еволюция на оглупяването", защото според девствената ми логика еволюцията (в сегашния й вид) е изкуствено, планирано, целенасочено и ръководено случване на нещата). Няма наука и база данни. Има СЪЗНАНИЕ И ЕМОЦИИ. На 1.12 прекрачихме 8-я месец. Изричаме осъзнати думички, проходихме. Ходим на плуване откакто станахме на 2 месеца. Притеснявам се дали могат да плачат, с днешна дата не съм ги чула. Умират от радост постоянно. Не са ваксинирани и не са имали признаци на неразположения досега. Децата ми сияят като пламъка на лампа, дори когато "спи " "
Междудругото сега се сетих за инвитрото. Интересна социаопатия на намеса в естественото зачеване е. Прилича на ГМО в биовариант. Но ще пиша друг път понеже сега ръцете ми са заети.