Вчера говорих тъкмо с една приятелка, която между другото има и 9 гладувания по 20 дни само на вода. И няколко на плодове. И тя каза , че на вода й е много по-лесно. ( Първото й 20 дневно на вода е било преди 30 години, още по време на студенството-лекции, изпити..
, но се е налагало - затворила е кървяща язва, която хирургът е държал да оперира спешно
)
НО тя е с преобладаваща "кафа" ! Така че от там трябва да се почне, кафата могат от раз да минат на вода и изкарват много леко. Аз също като Дешев си позволих да противореча на моя приятел в Евпатория - д-р кмн В.Хрушчов , че трябва да става постепенно, а не от раз 15 дни(както той ми препоръча) ... , но той се разсърди и само дето не ме изгони . Наказа ме само като не ми взе пари за 3 часовият консулт ,включващ диагностика и лечебна процедура с един от най-добрите апарати "КСК Барс"(44000$) Каза "щом не вярваш, няма да ми плащаш" .
За Д-р Хрушчов съм разказвал тук, уникална личност, натуропат, суровоядец, със стаж в лечебното гладуване 35 години! Приема по един пациент на ден в неговия луксозен , оборудван медицински център, за който не може никъде нито да се прочете, нито дори да се намери лесно , защото и табела даже няма
Ако не ми бяха дали неговите координати от фирмата за производство на криосауни ( бях тръгнал да ги тествам една по една , а при него има такава..
) и аз по никакъв начин не бих могъл да попадна при него.