Здравейте аз съм от Варна не че това е важно но искам да искам да кажа нещо за себе си аз сам 36 годишна висока съм 171 см. и тежа 115 кг.С една дума УЖАС.Много често сам ползвала таблетки за отслабване о с чиста съвест мога да ви кажа че това е гол майтап НЯМА ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ за отслабване повярвайте ми на против от това съм 115 кг.За това сега съм започнала лечебно гладуване което се състои от 2 супени лъжици мед в 1,5 л вода и 700 грама или плодове или зеленчуци като в плодовете не присъства банан той е много хранителен мисля да гладувам или 30 дни или 60 дни за сега днес ми е 3-ти ден справям се добре ако кажа че ми е лесно ще ви излъжа а не мисля че сме тук да се лъжем за това ще ми е много приятно през този период от време да си контактувам с вас .
аз искам да гладуваме заедно .......... и аз съм на този огън в момента ))))
1. Радикална детоксикация на организма и възстановяване функцията на главните отделителни канали - колон, черен дроб и жлъчка, бъбреци - т.е. главните филтри.
Режима с плодовете (който практикуваш в момента) ти го препоръчвам само като свързващо звено със старите ти хранителни навици (които не познавам) и подготовка на организма за дълбочинно очистване. Или като елемент на мобилизиране на процесите към постепенно встъпване в работа и носене на натоварване на органите и системите в етап на захранване.
Препоръчвам ти водно гладуване.
При плодуването
НЕ СЕ АКТИВИРА ПРОЦЕСА НА АВТОЛИЗА. ! С плодуването имаш: нулев шанс да достиганеш до по-висши духовни нива на прозрение; никакъв шанс за намеса и нанасяне на корекции на ГЕНЕТИЧНА ОСНОВА (!!!); ще се радваш на отслабена до минимум биосинтеза, ниска степен на обновление на клетката (от което произтича и нулевата възможност за подмладяване на организма); нисък % тъканно обновление. Ресурса , който ползва организма по време на водното гладуване е ИДЕАЛНАТА МАТРИЦА на качествено
подредена материя и ЕНЕРГИЯ.. Къде къде по-добър вариант от плодовете..
Без АВТОЛИЗА И ФАГОЦИТОЗА няма качествено чистене. Има единствено
Мазохизъм!!! Изобщо не е по-лесно от гладуването. Първите дни (до 6-я) са трудни, заради разбалансиранета подреденост на енергиите в материята на храната. Какво от това, че плодовете имат концентрирана енергия под формата на "божествената" слънчева светлина като няма биосинтеза и предварително освободени депа за нейното запълване ....... Не ангажирам никого, споделям своята истина. Преди години свалих над 90 кг маса, от които нисък процент мускули. Организма рециклира преоритетно тъканта. Първо болни, отслабени клетки. След това здравата, но ненужна тъкан. Мускулна тъкан (след разходване на излишната) и НИКОГА НЕРВНА.
Съпруга ми е фен на сокопийството, коeто "изяде" мускулите му. Доста от приятелите ми имат проблеми с липидния профил, благодарение на рестриктивния плодов режим.
Междумускулните мазнини не се чистят с плодуване! Единствено с воден пост 2. Корекция в хранителните навици и храненето отговарящи на ОТРАБОТВАНЕТО на собствения индивидуален организъм. Това ще доведе до нормализиране на теглото по естествен път.
3. Спорт - едно физическо тяло трябва да има мускулатура, развита така, че то да може да борави със себе си по всякакъв начин - клекове, подксчане, тичане, набиране, коремни преси, лицеви опори. Най-близката събирателна конвенционална дума за този набор от упражнения се нарича ЛЕКА АТЛЕТИКА. Това е логиката на природата - да се развие адекватна мускулатура, като се използва единствено собственото тегло и прийоми, боравещи със собствения ресурс. В резултат на това се развива СИНХРОНИЗИРАНА мускулатура, продиктувана от индивидуалния телесен хомеостазис. И тъй като движението е единственият начин лимфната течност да се раздвижва, понеже няма собствен механизъм за движение., една от системите, която предпочитам и съм изследвала върху тялото си това е на руския академик Микулин (друсане на пети в серия около 30 пъти, има и възможност за виброгимнастика –скачане на трамплин или батут). Нямам практически опит, но практиките , в които намирам резон и смятам, че мястото им е реабилитирано са чугун, тай чи, йога, фалун дафа, тенсегрити на Кастанеда.. Това са все системи за извлизачене на свободна енергия с натоварвания със собствения ресурс и потенциал. Различни естествени елементи и движения, които през еволюцията си човека е открил.
4. Цялостно харномонизиране на Живота - с природата, пространството, със себе си. Тонусът е резултат на синергия м/у физическото, ментално и емоционално състояние на човека. Ако нищо не направиш в тази посока, то амплитудата на тонусът ти ще се колебае около едно относително ниво във вида "тъпчене на едно място". Това е свързано с нехарномично изменение на настроенията и мотивацията. Докато увеличаването на тонуса и извеждането му на едно по-високо енергийно ниво е точно тази ниша, която спомага за правилното размотаване на кълбото. Именно тонуса определя очистващата способност на вътрешните филтри и механизми. Колкото по-висок е той, толкова нивото здраве, на имунитета, на физическата активност са по-високи. С други думи между физическото тяло, имунната система, мозъка, мислите има права пропорционалност. Ниския тонус, ниска енергетика, нарушена хармония с обкръжаващия свят, със себе си .. влошава фукционалното единство в организма.
Раглеждай организма като единно цяло и никога на парче. Беплодна е всяка обща детоксикация без на Енергийната хигиена.