Благодаря ти Титан, много мило от ваша страна.
По принцип работя на компютър по цял ден и се движа по-скоро в уикендите. Наистина не спортувам много от 4-5 години, а преди цял живот съм спортувала, но да си кажа честно не обичам спорта. Преди карах колело от време на време, но и това занемарих и мисля сега пак да започна и да се запиша на някакъв спорт, но засега лекарите ме съветват да избягвам физическо натоварване, за да не се спука кистата която имам. Но аз пак си започнах сутрешната гимнастика, която не е чак толкова натоварваща. Проблеми с теглото нямам, от нервните съм и хабя много енергия, но не с движение, само умът ми е постоянно в движение и гори много
Затова обичам и да си похапвам, но не съм много от здравословните. Сурови зеленчуци и салати много не ям, от тук разбрах, че това е една от големите ми грешки, по принцип 3-4 плода на ден. Ям повече готвено, като избягвам пържено и мазно, но наблягам много на сиренето, кашкавала и киселото мляко, както и паста, картофи, а хляб почти само вечер. Ям месо, но почти само пилешко и използвам телешка кайма за ястията. Не пържа, всичко е варено, печено или задушено. Това е горе долу. Кафе 1 на ден с парче черен шоколад, наблягам повече на зеления чай и ментата. И последно - и задължително по една чаша червено вино вечер със сиренето. По принцип съм си от чревоугодниците и готвенето ми носи душевен комфорт, особено ако се депресирам, това ми е лекарството.
По принцип не мислех, че ще издържа дори и на гладуването с плодовете, направих един ден, защото реших отначало да правя по ден на седмица, но на втория ден реших да продължа защото чувството на лекота беше невероятно. Днес ми е 8-ми ден, но от обяд започвам захранването, защото от 2-дни чувствам слабост и ми се вие свят, като си направя зеленчуковия бульон се оправям. Може би, защото съм с ниско кръвно. Стряска ме и факта, че откакто съм на плодове и чай, за 5 дена загубих 4 кг. и сега съм 42кг, но сега 8-ми ден се задържах на това тегло. По принцип се движа от порядъка на 45-47кг за ръст 168см, в зависимост от психическото ми състояние: при стрес, напрежение и проблеми смъквам до 45-44кг, а когато съм спокойна и всичко е наред 46-47кг. Така съм била цял живот.