Петко, тя цялата тема от самото начало е спам. Няма връзка с "нашите си работи ". Ама продължават да пишат по нея, както виждаш - това е вече 12-та страница. Темата започна beelee ,веднага вторият пост беше мой ,където още тогава направих забележка , както и сега казвам все същото :
неприсъща тема! Нещата ,които аз и някои други постваме , са
ТОЧНО по темата, която е
НОВ СВЕТОВЕН РЕД !! , и НЕ Е за храненето , за покоят отвътре ,за това как да се чувстваш щастлив или за практиките !! Но самата тема не е за тук. Схващате ли?.
( Тоест - оказва се ,че пак аз съм прав ,/ съзнавам че на някои това им омръзна
/ просто се включвам по тема, която е оставена да съществува !
И имам право да продължа да пиша , ДОКАТО темата си съществува нали ?
Само че в нея се включват хора , незапознати с материята ( Радости сама казва : " не познавам еврейските книги" ! ), хора, които искат да я обвържат и ПРЕЧУПЯТ на база идеите на сайта. А не бива, защото темата не е обвързана. ТОВА ВЕЧЕ БИ БИЛА ОТДЕЛНА ТЕМА или подтема , например :
Доколко НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД може да ни притеснява и доколко има връзка с храненето и практиките. Така че незапознатите с НОВ СВЕТОВЕН РЕД ,масонски символи и прочие спамят по темата ,поради липса на познания в областта . ( "Всички сме невежи ,но в различни области " ) Дискусии винаги се разгарят, когато някой нагази в такава област. Знам, човешко е да ни се иска да имаме мнение по всички въпроси , ама без подготовка няма как.Само от логика и от добро сърце не става. Иначе ще станем като циганина, дето го питали : " Можеш ли да свириш на акордеон?" И той казал: " Може и да мога , трябва да пробвам "
Запей, но първо научи нотите. Аз пиша ,защото съм прочел и осмислил поне 40 книги по темата, която е - пак да напомня -
Е.Ангелов и НОВ СВЕТОВЕН РЕД и не е за вътрешния мир !!!
Ако не искате да изясняваме странични неща и да спамим ( като разграничаваме СПАМ ПО ТЕМАТА от ТЕМА-СПАМ ) , модераторите премахнете няколкото подобни теми, по които хора, незапознати с материята да провокират излишни дискусии и да стават смешни в очите на запознатите по темата.
Моето мнение го знаете отдавна - да останат темите, по които нямаме разминавания , теми ,които ни обединяват и карат да се чувстваме уютно заедно.
(Аз поне така се чувствам
благодарение на всички вас )