Логиката ми е следната.При модела на мулти-левъл маркетинг,които съм избрал,за да се издържаш трябва да умееш да продаваш.Ако искаш да напредваш,трябва да обучаваш и хора.Тъй като искам да направя свой собствен офис,аз трябва да имам няколко неща - добри продажби(за да ги увелича,работя с визуализация) и добра визия в следствие на продажбите си.Концепцията е - елате при мен и станете като мен т.е.успешни личности.Всеки човек,иска да има възможност за развитие,като постъпва на работа.Аз искам да им дам визия за развитието им,чрез моят пример.Т.е,аз не им предлагам/продавам просто работа,а определен начин на живот.
Разбира се,колата не е чак толкова важна.Има други неща преди нея,но отказвам да повярвам,че няма да имам такава,както и живота които искам да живея.Моите приятели,вече са се отказали напълно от всичките си мечти.Те се пречупиха.Аз отказвам да се предам.Имам всички качества,за да постигна това което искам,не само в работен план,а и в любовта и т.н.
Каква е разликата между мечтата и целта?Разликата е,че едното има план за действие.Аз имам подробен план за действие и го следвам.Не е лесно,защото,аз съм най-опасният си враг,но ще преодолея себе си.