Сanat, за голямо мое съжаление виждам, че просто си от хората, с които не може да се спори. Те аргументи нямат, те си знаят своето. И друг път съм попадал на такива и не съм могъл да си обясня що за птици са. Ти му казваш нещо, той ти отговаря така, сякаш или не разбира какво му казваш, или изобщо не те слуша какво говориш или Бог знае какво друго.
Разбирам, че ти е неприятно , когато някой знае повече от теб в някаква област, но това не е повод да се възпаляваш срещу него.
Какви последни инстанции ,какви 5 лева?
За музиката ,кога съм казал, че съм най-знаещ? Първо ,има голяма разлика между музика и аудиотехника.( ако не си го знаела - вече го знаеш) В поста ставаше въпрос за аудиотехника, при това акцентът беше : да не се отрича нещо, за което нямаш хабер. Ако това на теб ти звучи като самохвалство, не е моя вината. Там си стои линка към бгаудио-сайта, всеки може да прочете постовете ми и там , и да се съгласи ,че ДОСТАТЪЧНО съм компетентен в областта аудиотехника и акустика. За разлика от теб, дето ИЗОБЩО не си компетентна в областта аудиотехника. Но ВЪПРЕКИ ТОВА , пак си даваш оценката. (Като ония другите там..)
Ако си забелязала ,говоря неща за които имам повече или по-малко компетентност,
но имам. Няколко са областите. Това ,че ти нямаш , а ти се иска да вземеш отношение , но го вземаш не по същество , а чрез философски заобикалки или общи приказки ,не значи че трябва да нападаш другите, които се справят по-добре.
Вероятно и това те кара да се чувстваш гневна и недоволна
Защото само ти си на това мнение
Понеже почна да даваш отрицателна оценка , а аз не съм съгласен с тнея, съм принуден да се защитавам , но пак го правя с аргументи,а не с общи приказки.
Ето, понеже ми охули постовете, нека да ги видим тези постове.
И моите стоят, и твоите са там. Ти казваш ,че държиш хората да са щастливи, което значи че го правиш чрез постовете си ( иначе с какво друго
)
А пък моите били гневни.
Нека хората да прочетат твоите постове , аз преди малко ги прочетах всичките за няколко минути
И да кажат : с изключение на една рецепта за салатка и едно добро разсъждение по психологията на човека, с какво твоите постове биха могли да ощастливят някого? Моля да ме извиниш, нямам нищо против личността ти, даже си ми симпатична, но те почти всички са ОБЩИ ПРИКАЗКИ . Никаква информация, която би могла да зарадва някого ,или пък поне да предизвика смях чрез някакъв хумор. (Такъв при теб липсва. В нито един от постовете не усетих и зачатие на хумор. (При мен е в изобилие) И какво тогава - информация -няма. Хумор - няма. Познание-няма. Та средната дължина на един твой пост е две изречения ! Каква информация може да се съдържа в две изречения ? Има няколко хубави снимки наистина. И всьо. Нали не се обиждаме, просто си говорим
И кое е това ,дето ощастливява хората...? Нека те да кажат, аз не разбирам.
Ето Марулка е по анкетите , ако искаш нека да пусне анкета :
1. " на какво би заприличал сайта ако останат
само моите ИЛИ
само твоите постове. "
2. Какво би изгубил сайтът,ако се изтрият постовете на всеки един от нас двамата.
Не ми е приятно да пиша такива неща, но съм длъжен да се защитя, понеже бях нападнат и да кажа честно какво мисля . Така и в бъдеще ще ми вярват, защото съм открит.