Така,да се изкажа и аз.
Не влизам в позицията да защитавам такива филми,защото самият аз,ги гледам с едно на ум и си подбирам,само това,което ме интересува и което мога да възприема.Но,не мога да разбера,защо толкова ви дразни наблягането,върху материалната част.Нали все от някъде трябва да се започне.
Норбеков казва следното:или ти имаш пари или те имат теб.Ако избереш да станеш адепт,монах и т.н.тогава пари няма да ти трябват,но ако живееш в този материален свят,където всичко се купува с пари или разменяш едно нещо за друго,то тогава е наложително да имаш от тях.
Какъв е начинът да не мислиш за пари?Ами,да имаш достатъчно от тях!!
Има четири свободи.Първата е финансовата.Без да постигнеш финансова свобода,не можеш да постигнеш останалите!
Какво духовно има в някои прошляк,който едвам връзва двата края?Той е беден,защото е духовно беден,слаб.Тъне в духовна нищета.
Трудно е да убедиш някой,да тръгне по пътя на духовното извисяване,след като няма 2 лева в джоба си.Тогава,трябва да му се даде някакъв стимул на този човек.И понеже живеем в материален свят,то по лесно за възприемане е,този стимул да е материален.
Разбира се,начините за постигане на успех,също са важни.Когато това става,чрез промяна в съзнанието,със методите на сугестията да речем,визуализация,някоя система,то тогава човек натрупва богатство там,където никой не може да му го отнеме.Той знае,че това идва от съзнанието и подсъзнанието му.С осъзнаването на това,той вече е едно стъпало по-нагоре,в своя духовен път.За това,аз гледам на парите,не като причина,а като следствие.Те са дошли при мен,за това,защото съм мислил,работил и живял така,сякаш вече ги имам.Или по скоро,това което искам да си купя с тях!!!
Вероятно,всеки ще разбере резлично това,което съм написал,защото ще го пречупи през своя мироглед,но така и трябва.