Здравейте, уикенда бях на планина, затова не отговорих веднага. Подред:
А що се отнася до реформата в физиката и математиката (което е моята специалност и да ви кажа, конвенционалната наука стъпва на много грешни постулати)
beelee, дай пример
Например, до скоро се смяташе, че атомът е неделим, а неутрините нямат маса и заряд. Нещата се изучават с много идеализации, а в реалния живот все се намира нещо, което да такова таковата на всички константи. Според мен математиката, химията и отделните дялове на физиката трябва да се изучават като една наука, а не да се разграничават, също така изучаването да стъпва на реално съществуващи примери от живота, а не някакви изкуствено изолирани брънки от веригата.
Тук правя аналогия с аудиото, защото за мен колона с широколентов говорител винаги ще свири по-добре от едно лентово ОТ. Да живее холистичния подход!
...човек по природа се мъчи да излезе с някоя контратеза. Колкото е по-незапознат, толкова повече се мъчи ...
Toва много ми хареса...общо-взето само човек, достигнал с четене и практика до някакво ниво не се стреми към контриране и уважава опонента си (и неговите колони, примерно
). Напоследък не съм особено активна в сайта, стоя си тихо в къщи и си поя с поялника
Ще се радвам да ти чуя системата някой път, ти заповядай да чуеш моята.
Относно филмите "Тайната" и подобни, доста странно ми стана как се афишират - ако наистина беше нещо толкова голямо и ...вярно, да кажем, най-малкото щяха да са преследвани, ако не и унищожени, заедно със създателите си (както е станало с много хора и изобретения в миналото). В съвременния свят съм свикнала нищо да не приемам за чиста монета...