What The Bleep Do We Know ме разочарова още в началото с наивните си тези.
Какво наивно има в квантовата физика и механика??
"Сякаш всички са затлъстели и оглупели от кола и чипс за да им се пробутва поредната порция илюзия."
Секунда и половина,преди да си помислиш да помръднеш,което и да е мускулче в тялото си,мозъкът изпраща сигнал до него!!Няма разлика,дали правиш нещо или само си представяш,че го правиш.
Прочети "Холографската вселена" на Майкъл Толбот,както и примерно "МАТЕРИЯТА - Другото наименование на въображението" - Харун Яхя и тогава пак ще говорим.Макар че,вероятно и техните тези,ще ти си сторят наивни.
"Светльо между мантра и финансова молитва има огромна разлика."
НЕ НЯМА!!Принципът е един и същ,целта е различна.
Мисълта е вибрация,вибрацията звук,който саздава определено състояние.Тя е формата,а емоцията е пълнежа.Ние привличаме към себи се,не това което мислим,а това което чувстваме,по отношение на това за което мислим.За да получиш резултат,трябва да създадеш първо състоянието.В нашата система се казва - Волева емоционална самопринуда.
НЯМА американски финансови молитви.Има развитие на духа в посоката,която ни е нужна.Правенето на пари/чрез методите на личнастното развитие/,аз разглеждам,като духовно развитие.Външния ни свят е проекция на вътрешния.
Или освен от храна,ти нямаш нужда и от пари???
пп. " АЗ СЪМ БОГАТ, АЗ СЪМ КРАСИВ - това е неподходящо утвърждение,защото ще ти е много трудно да повярваш в него.По-правилно е да се утвърждава процеса - С всеки изминал ден,ставам все по богат и красив - повтаряно със съответното емоционално състояние!