Докато съм на мазнини вечно ми е жега. Затова лятото ми беше супер докато суровоядствах. Иначе и аз спах снощи на отворен балкон, екстра е
Вече като че ли отмина зъзненето. Да добавя, и аз се къпя с почти студена вода по принцип. Ходя на сауна, за да си направя някакъв контраст, щото с горещата се изпотявам още под душа :Р Чесъна тялото ми го поиска, щото е имало нужда, но не знаех дали няма да навреди на режима
Сурова храна е, и супер малко количество, така че съм спокойна
Вчера си взех шарлан и днес жабурих. Издържах 15 минути - на 8мата минута стана като гъба, набъбна и го изплюх. После заредих отново и продължих до 15тата, когато стана абсолютно течно. После чистенето продължи и по пътя за работа, като докато стигна супер много ожаднях. Изпих половин шише вода, но още ми е жадно.
Изядох си житото, но с тая жажда май и ябълката ще си изям. Доста засища, изобщо не усещам глад. Не знам дали споменах колко ми е добре, цепя мрака
Не ми се спи сутрин, събудих се и днес в 6 часа. Вечер рано ми се доспива, лягам към 9 с книжка и до към 10 вече съм се унесла.
Тялото ми почна да се променя, "отбъбна" и кожата е една стегната и мека, много готина. В Петък ще тренирам, ако продължавам да съм толкова свежа (в което не се съмнявам). Уикенда може да съм на сокове и млека от ядки, извадих кухненския робот от шкафа :Р Хайде със здраве и до скоро