Нали, нали
всичко е в главата ни, всяка емоция, всяко усещане => е подвластно на вътрешната ни нагласа. А иначе Роби е най-добре гледаното куче в София, гарантирам :Р
Откакто почнаха постите ям само растителна храна, 90% сурова.
Сутрин жабуря, после хрянче с лимонче, после чайче с медче
През деня съм на плодове и ядки, оставила съм си в чекмеджето половин кило бадеми. Като свършат ще си взема орехи и така ще ги въртя.
Както някъде писах, моите пости представляват разделно суровоядство, ям по 1 нещо на ядене, освен вечер. Вечерта е най-вкусния момент от деня, правя си една голяма салата.
Снощи беше от соеви кълнове, кълнове от броколи, накиснат от предната вечер нахут, 1 тиквичка и подправка, която съм си правила сама от 1/3 морска сол и 2/3 смляна елда. Слагам зехтин и балсамов оцет, понеже лимона отиде за хряна.
Да ви кажа, кълновете от ориз са доста вкусни, но не мога да определя на какво точно ми напомнят.
Вчера ходих до един китайски магазин и оставих 20 кинта за нема нищо - взех си някакви кафяви водорасли, дето приличат на спагети, едни сушени гъби (сребърни ушички), смляни семена от карфиол (отидоха веднага в подправката от елда), перлен прах, някакви супер странни сушени плодове и уасаби (обожавам!).
Малко нанагорно ми дойде непредвидения наем, но пък си знаех, че с това хранене ще се оправя до заплата. Настройката ми е да ям минималистично и даже не ми се ядат други неща, не ме привличат изобщо.
Малкия расте, почва да се очовечва вече
От 2 дни съм му сложила на врата една моя гривна, да свиква с нашийник. Хапе го, върти се, чеше се, но няма сваляне, това е
Много е сладък, вече е 3 кила!