То и аз не обръщах, но откакто слушам тялото си то си казва
Само че за съжаление само в Петък успях да изкарам на плодове...не знам дали е щото не обичам особено или нещо друго, но ми беше много кофти в планината без да ям. Все пак се постарах по-голямата част от храната ми да е плодове. Ето го менюто:
Събота, 03.06:Закуска: 2 банана
Междинка: 3 пълнозърнести соленки с брашно от слънце и луна, сода и подправки
Обяд: зеленчукова супа и малко цаца
Междинка: пак малко соленки
Вечеря: 2 банана и 100 ракийца, парти е все пак
Неделя, 04.06:Закуска: 2 банана
Междинка: зеленчукова супа, много ми хареса
Обяд: пропуснат, прибирахме се към София
Междинка: 2 домата
Вечеря: малко зеле с ориз
Физическата активност ми беше доста, катерене на баири с пълен самар, скачане, клякане, ставане, обиколки на местността (вече без самар) и накрая - слизане. Много ми е добре и хич не съм стресната.
Понеделник, 05.06:Закуска: Ябълки - петровки
Междинка: пак петровки
Обяд: салата чушки, домати, лук, магданоз, но за съжаление с олио
Вечеря: Тост-сандвич със снежанка, салата тиквички и некви други зарзавати. Много ми е хлебно нещо, но по-голямата част от хляба беше за Робин :Р
Шестък 06.06Закуска: Вишнап
Междинка: филийка черен хляб с кълнове и суров слънчоглед
Обяд: Ужасен сандвич със зеленчуци, от който ме присви корема. Преди бях пробвала това място, правеха много готини кюфтета от тиквички, но нямаше. Сандвичът представляавше една кора от хляб и зеленчуците вътре, като в купичка, но явно пак са останали разни отрови и не ми беше много яко...
Междинка: общо-взето ябълки и малко вишнап от това, което ми остана.
Обратна връзка: Супер добре, като изключим общо 4-те часа сън за целия уикенд. Също така ми е много хлебно, не знам що, обаче много
дано ми мине скоро...