Привет и балгодаря много за коментарите!
Деси, вчера сутринта пъхнан лъжицата в пакетчето и извадих една бучка, която на око ми изглеждаше колкото 2 с.л. и рязко я сипах в смутито. Бях останала с впечатлението, че със супени лъжици се почва, а не с чаени
Изпих го на екс и после се чувствах страхотно целия ден, особено следобяд когато ми е най-тегаво (преди беше хипогликемия, а сега - обратно броене на минутите до края на работното време
). Мога да кажа, че усетих ефекта и нямам търпение да се кача горе в залата (в момента я ремонтират) и да се тествам на макс. Забелязах също, че ми се пиеха много течности през целия ден.
Томи, от iherb си избрах хлорела, мсм и течно рибено масло от треска, общо около 43$. Само че опцията за доставка за 4$ ми беше неактивна. Грамажът е под посочения, нямам идея защо не ми е налична опцията. Kато си написах точния адрес останаха само DHL и другата, съотв. 26 и 36$. Можеш ли да ми дадеш подробности как поръчваш, защото цените им са страхотни, има поне 30% намаление на всичко, но с тази доставка се обезмисля. Иначе и аз съм ползвала рибеното масло на NOW, не е лошо. Не знам ти какъв ефект очакваш, аз се хранех яко мазно (яйца, мръвки, масло, сметана) и пиех по 6-9 гр. на ден. Изследванията ми бяха като на космонавт, а съм нетолерантна към слузообразуващи...омегите си вършат работата
Сега реших да си взема по-висок клас и течно, а не в желатинови капсули.
Дани, Бени, това което Деси казва ми звучи логично - неприятният вкус на веществото може да е сигнал че то не е налично в организма ни. При достигане на необходимите нива, тялото няма да го приема като чуждо и субективните неприятни усещания може да отслабнат или въобще да изчезнат. Засега мога да кажа, че се чувствах наистина страхотно вчера
днес, обаче, се успах и пропуснах смутито...
Вчера:
18ч: 2 филийки черен хляб с маслини, домат и малко козе сирене
21ч: 50 гр. орехи
Днес - Сряда, 29.09
9ч: 1 банан
12ч: Сирене по шопски (100 гр, сирене, яйце, масло); 400 гр салата от домати