Тези два дни са ми дни за пазаруване
Потроших сума ти пари за какво ли не, но всичко е полезно. Пример - био соев сос за 8 лева, в супера - 2, но с натриев глутамат...Също така си взех и масло от рапица, много е приятно и богато на омеги.
Мисля, че съм споменавала преди, имам приятел - риболовец, който знае колко обичам сом и вчера ми донесе един. Знам, че не е най-доброто решение, но го направих в алуминиево фолио. Днес забелязах, че съм изкарала желатин, което значи - и чист глюкозамин
По традиция си правя и супи от главата и костите след това, но ми е за пръв път да има още при печенето.
Нещо апетитът ми е в повече, но това е понеже съм в един такъв период от месеца, даже снощи си взех баничка, обаче по-голямата част кучето я уважи. Просто супер много ми се прияде, понеже минах през една пекарна в бившия ми квартал и ме налегна носталгията
Предпочитам в такива моменти да си позволя малко, отколкото после 2 дни да страдам
Поне имам куче, което винаги може да даде едно рамо и да няма "жал ми е да го изхвърля, затова ще си го изям"
Ето и менюто тези 2 дни:
Снощи 18ч: ок 50 гр. баница със сирене
20ч: 1 портокал и 100 гр. сом
Неделя, 03.10
12ч: 2 филийки хляб с кашкавал и сирене и 1 голям домат
16ч: 50 гр. шам-фастък
17ч: сокът на 1/2 лимон с МСМ; Салата от спанак, 1/2 връзка магданоз, пресен лук, червена чушка, 50 гр сом, соев сос, къри, джинджифил, лимон, масло от рапица, някаква божествения е!