Благодаря, Дес, беше най-якото ми море до момента! Въртях се по къмпингите около Созопол, ние си падаме малко пънкари
Приключихме със Спирит-а.
Иначе беше доста био ваканция, кучето се опитваше да ми ближе каковото масло от кожата, а пчелите ми налазваха медения сапун
Доста се почернява от него, върнах се Айше направо:
Преди:
След:
Храненето беше основно салатки и таратор, просто на тая жега друго не ти се прияжда. Не че не прегрешавахме с биричка и мента, дет вика Марулката - "това, което ме изкушава не е за ядене" :Р
Опитах се да си взема един път сафрид, изядох 1вата рибка, 2рата и на третата замръзнах, беше изпържеха с някаква агонизирала физиономия, което беше моя развод с рибата поне за година напред...
Иначе съм много доволна от морето, като изключим жегата - водата 31 градуса и трябваше да плувам 100 метра навътре до по-хладната...добре, че имах плавници
доста се поразходих по заливчетата.
Кучето беше страшен образ като видя морето, почна да се кара на вълните и да ги гони, да ги хапе
Обаче като го напече слънцето много бързо се научи да плува
сега като го гледам, направо двойно е пораснал, не нам к'во ще го правя тфа магаре
Откакто се върнах нещо изобщо не ми се яде...нито имам кой знае кви кинти. Ходих до вилата, набрах си ябълки и круши, некви домати и чушки и това е хапването...Следващите седмици ще се постарая с менюто, защото имам още поне 2 прочиствания на черния дроб и искам да са по-ефикасни. Само да видим точно как ще стане с бюджета, че след море положението е малко "Мяу"
Поздрави на всички и до скоро