Ето ме отново, този път реално започвам да си водя дневника
Само да уточня, небланширана елда не съм намерила до сега в нито един от околните био- и здравословни магазини.
Като въведение, мисля че по-рано споменах - зимата ми е трудно да съм на 100% сурово и като цяло имам нужда от повече калории, но това май при всички е така. Успявам да поддържам около и често над 60%, но предимно ядки и салати с много зехтин, както и мазни плодове. Сега започва топлото време, когато задължително съм на максимално сурово, иначе просто не мога да понеса жегата.
Хапването: Тази седмица съм на житния режим. Пак малко закъснях - днес е новолуние, но се събраха почивни дни, имахме работа по вилата и нямаше как да устоя на всички салатки, копривки и тем подобни, които правех за баща ми. Познавам си се и не го почвам, когато заминаваме. Започнах го от Понеделник, то пък се оказа Екадаши
Тъй като го правя всеки месец, обикновено продължава по 1 седмица, а не 10 дни. До днес съм стриктна, но вече почват да ми идват craving-и за други храни, например жизненоважното масло и хлябът от слънце и луна
Знаете, принципно се храня високомазнинно и вече явно тялото си го иска. Независимо от това, днес и утре ще издържа, а в Неделя ще почна да се захранвам. Не знам психическо или физическо е, но към края на режима неизменно почва много да ми се яде ангелска супа
Пийването: пия супер много вода, по 3 кила само в работата. Още не съм спряла кафето, че
За сметка на това, не ми се пият чайове, а и водата от машината в офиса е ужасна, дори преварена. Даже май няма да зареждаме вече...
Цепене на мрака (или грижа за тялото): Понеделник и Четвъртък ходя на сауна и масаж, а фитнеса го пропускам когато съм на изчистване. Физическата ми активност е неползване на асансьор и разходките с Робин, които са по 3-4 часа и понякога много интензивни.
Обратна връзка: Вчера всички забелязаха колко съм се била вталила. Според мен беше от черния панталон
Цели: Към края на месеца ще отида да ми измерят мазнините, като входни данни към началото на лятото. До края му искам да съм достигнала идеалното си тегло, което по предварителна преценка ми е 68 кг. но и на 70 съм навита, по-важно е как се чувства човек
Толкова за сега, в Неделя ще пиша какво съм усвоила - няма да е много, заета съм с много светли планове за деня, след дългата работна седмица. До скоро