Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Тwilight Splitting  (Прочетена 58077 пъти)

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #60 -: 26-03-2010, 22:02:04 »

Такa е, другите енергийни техники също могат много :) практикувам в друга школа и определено усещам разликата  :pensif_29:
Ето и обещаните снимки:

66 кг - ясно се виждат мазнините по корема и като цяло кофти стойката:

76 кг - колкото повече, толкова повече  :weight_lift:
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #61 -: 26-03-2010, 23:31:54 »

Ефка, аз на 66 кг съм като топче  :Content_4 - emotloader: а при теб наистина не личат килограмите.

Активен

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #62 -: 27-03-2010, 08:28:08 »

аз съм просто яка българска мома  :bleh
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #63 -: 27-03-2010, 09:30:20 »

 tooth tooth tooth

Активен

Томирис

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #64 -: 27-03-2010, 10:11:17 »

Здравей, мисля че напукването в крайчетата на устните се дължи на недостиг на витамини от група Б, особено на рибофлавин (Б2). Източници на този витамин са най-вече пълнозърнените продукти и граха, а от животинските млякото и яйцата. Аз съм си оправяла подобен проблем с консумация на зърнени храни. Пробвай. Месото едва ли си го усвоила, особено след като ти е било гадно.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #65 -: 27-03-2010, 18:06:12 »

Ама аз изобщо не го ядох тфа месо :( МНОГО гадно ми беше.
Нали ви казвам, с житния режим ми минаха :) супер е!
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

Petko

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #66 -: 27-03-2010, 19:20:31 »

Добре е зърнени да се хапват всеки ден. Аз редувам пшеница и ръж :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди


“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #67 -: 27-03-2010, 19:27:54 »

Аз пробвах да ги покълвам заедно и стана  ;D
Активен

Petko

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #68 -: 27-03-2010, 19:56:02 »

Аз не ги смесвам, щото пшеницата трябва да се дъвче повече, а ръжта доста по-малко. Но ще взема да пробвам все пак. Може да се окаже готин микс :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди


“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Ortodoksalen_Anorektik

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 666
  • бивш Ортодоксален Аноректик
    • http://sites.google.com/site/mahaviratrans/
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #69 -: 27-03-2010, 20:14:48 »

Само аз ли развъждам ечемик  tooth
Активен
Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #70 -: 27-03-2010, 21:52:08 »

Само веднъж пробвах и не покълна моя...
Активен

desi82

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #71 -: 28-03-2010, 08:15:33 »

Аз пък предпочитам покълнала елда макар че тя не се води зърнена култура.
Активен

Вери

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #72 -: 28-03-2010, 08:53:11 »

Всичко покълвам аз. Само овесът се опъва.  ;D
А, и просо все още не съм намерила, което да покълва.
Активен

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #73 -: 28-03-2010, 19:13:13 »

А какво се води елдата?
(моята не покълна)
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

titan

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #74 -: 28-03-2010, 19:24:51 »

Няякой беше споменал тук ,че елдата е бланширана и затова не покълва , къде да търсим сурова елда? тая , която продават е кафява на цвят
Активен

blade

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #75 -: 28-03-2010, 19:52:38 »

Аз днес за закуска хапнах покълнало просо, но нещо не останах очарован...
Относно елдата - кафявата е бланширана и няма как да покълне. Аз си взимам от магазин "Слънце и луна". На цвят е съвсем бледо зелена и покълва без грижи. Виждал съм такава елда също по диетичните и био щандове в някои супермаркети (Пикадили и Фантастико - предполагам , че и в другите има).
Пробвах се да покълна и коноп, но покълнаха само около 10% от семената... По-нататък ще пробвам пак, но имам чуството, че пак ще е същият резултат.
Активен

Томирис

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #76 -: 28-03-2010, 21:17:09 »

А какво се води елдата?
(моята не покълна)
Семейство Лападови. И аз се изумих първия път като го прочетох. За това е и абсолютно безглутенова.
Небланширана елда е само тази с Био сертификат, която е 4 и нещо - 5 лв за половин кг (произход Китай или Австрия).  На цвят е бледозелена, на вкус не е толкова приятна. Готвена не съм я пробвала, но предполагам че няма да е толкова вкусна като кафявата. Покълва сравнително бързо, но и бързо вкисва.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

beelee

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 690
  • fantomiss
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #77 -: 30-03-2010, 14:53:14 »

Мерси :) вече ще знам, то слънце и луна е на минута и половина от нас :)
Но ако говорим за вкус, и бланшираната е ужасна  tooth Но и аз, и Робин си я ядем накисната :)
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

desi82

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #78 -: 30-03-2010, 15:48:27 »

Аз досега не съм пробвала бланширана елда, но покълналата сурова елда е страхотна храна. Трябва много добре да се изплаква, за да не вкисва, защото отделя слуз при покълването. Аз си правя сурови хлебчета с нея вече една година.
Активен

Вери

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
Re:Тwilight Splitting
« Отговор #79 -: 31-03-2010, 01:00:40 »

Аз съм яла бланширана. В началото ми беше странно, защото я вкарах в менюто ни, когато дъщеря ни беше бебе. Елдата и беше една от първите храни на захранване. Само дето тогава не знаех, че има и сурова и че е по-добра. Та бланшираната я прибавях към разни варива.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.123 секунди с 17 запитвания.