Да, там рецептата е за халтави стави. Аз от малък съм с такива стави и като започнах с йогата веднага се обади болка в коляното...след тва и в другото коляно...след тва и в глезените
...болките все бяха тъпи...не от контузии, а от слабите ми стави...мислех си, че ще трябва да спра с йогата, но не. Оказа се, че при по-слаби стави често се получават такива болки, докато се заздравят ставите. Така ми каза Рашко и добре, че го послушах. Слагах наколенки и наглезенки, докато имах болки и се мажех по 2 пъти на ден с тоя спирт и дафинов лист. Облекчението дойде още на 2-рия ден, а всичко изчезна някъде към 10-тия. Общо 2 седмици се мазах. След тва и още време и така, докато не изчезнаха всички болки.
Иначе, Дарби, да ти кажа, аз имах контузия на лакътя...май тенис-лакът му викат, както и да е. Възпаление между сгъвката на лакътя и долната част на бицепса. Беше преди 7 години, когато се занимавах усилено с тежести и бях станал голям. И заради тоя лакът спрях с тежестите. Казвам ти го това, щото сега от йогата сякаш никога не съм имал такава контузия, а навремето ме лекуваха с физиотерапия, НСПВС и накрая и с кортикостероиди. Тоест сериозна беше и сега се изпари. Йогата е голяма раота
А за тази рецепта за болни стави, нека да се допитам до Рашко и тогава да пиша