Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Петко  (Прочетена 413188 пъти)

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
Re:Дневникът на Петко
« Отговор #420 -: 21-08-2009, 12:04:16 »

Петко, направих си тахомед със суров сусам - няма такъв вкус!!! Превъзходен! Сложих рожково брашно и ванилия за заблуда на 'противника'.  :whistling2 - emotloader: Ще видим утре какво ще каже.  ;)

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #421 -: 21-08-2009, 12:20:06 »

Супер, vladi! Много се радвам, че ти е харесал :-* ;)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #422 -: 21-08-2009, 13:04:21 »

leyla,Петко е изтъкнат тантрист той ще каже за тантрата .Ние с него сме обсъждали този въпрос   :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:.
 ;)
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #423 -: 21-08-2009, 22:09:04 »

Сериозно казано, тая част на йога ми е непозната :-\
Добрата новина е, че смятам да я разуча...но ше ми трябва партньор май... ;D
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #424 -: 21-08-2009, 22:34:49 »

Сега си погледнах профила и видях, че днес ми е ден №100 във форума. А още никой не ме е поздравил :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Даже и тантричната Васка не го е направила :surpris_23: :Content_4 - emotloader:...а ми иска уроци по тантра йога :thankyou: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
Активен

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313
« Отговор #425 -: 21-08-2009, 23:57:52 »

:thankyou: :thankyou: :thankyou: гледам  че сам си се поздравил, но все пак и аз да го сторя :love_007:
Петко, ти и сега като гледам жънеш форумска слава след тантра знанията които ще добиеш май ще си недосегаем :laugh:
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #426 -: 22-08-2009, 07:11:54 »

Поздравявам те Петруциииииии  :-* :-*
Хари Ом  ;D

Активен

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313
« Отговор #427 -: 22-08-2009, 14:45:10 »

Пропуснах да спомена, че отделям време за постоянното присъствие на кълнове вкъщи. Въртя по няколко вида кълнове - пшеница, ръж, леща, нахут, елда, люцерна, соя. Отделно си купувам още 2-3 вида - от лук, броколи, зеле, бобче "Мунг"...С две думи поне 5-6 вида кълнове трябва да имам(не в едно хранене, разбира се), за да ми е вкусно. А като ми е вкусно не мога да не се изкефя с пшенични кълнчета на празен стомах, т.е. започвам с кълнове храненето. Пък и се придържам към йога храненето...начинът по който да се храним...да усвоим цялата прана от храната, от въздуха, от всичко...но се отнесох пак ;D
Петко, аз пак досаждам, ноооо от къде си купуваш кълнове, аз нещо не мога да направя(стават ми само от жито), а последно време никъде не съм виждала а преди купувах от здравословния до адисата на главната.
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #428 -: 22-08-2009, 19:54:29 »

И на мен много не ми се получават, само в един диетичен магазин продават при мен, но не и лятно време...
Честита ти стодневка Петко :peperudi:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #429 -: 22-08-2009, 23:41:40 »

Честита ти стодневка Петко :peperudi:
Аз затва се бъзиках, че искам да ми честитите :Content_4 - emotloader:но все пак ти благодаря!
Петко, аз пак досаждам, ноооо от къде си купуваш кълнове, аз нещо не мога да направя(стават ми само от жито), а последно време никъде не съм виждала а преди купувах от здравословния до адисата на главната.
Кълнове си купувам от Метро, Била и здравословния магазин на "Опълченска". Но аз си купувам само от лук, броколи и боб "Мунг"...другите не са сложни. Опитайте и ще се научите ;)
Освен това, щом жито си покълнала, то нахутът и ръжта покълват точно по същия начин ;) Просто да си купуваш излиза скъпо. Аз с моите количества на хранене, ако си купувам всички кълнове трябва да давам към 100 лв. на месец, а сега за семената само дето купувам ми излиза към 10 лв. Така, че научете се, щото разликата е убийствена :)
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #430 -: 23-08-2009, 07:26:35 »

Петруци,защо си купуваш кълнове от мунг??По-малко капризни са от пшеничните и стават по -бързо и лесно. :Content_22:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #431 -: 23-08-2009, 08:30:26 »

Защото не съм намерил още семена...иначе не бих купувал...
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #432 -: 23-08-2009, 14:07:38 »

А,какво ме направи ти бре ???.Тук в здравословните магазини ги има.Даже имам в хладилника в момента кълнове от мунг(домашно производство ;D)
 ;)
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #433 -: 23-08-2009, 14:15:41 »

Супер! Ами аз даже не съм разпитвал много-много ;D, просто като не съм видял и така си мисля...пък и още не съм опрял до тях...то вече за толкова неща следя, че така и забравих да питам :Content_4 - emotloader:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #434 -: 23-08-2009, 22:05:28 »

Салатката ми от преди няколко вечери. Домати, краставици, червен лук, зехтин, маслини...а това отгоре, дето е покрита, са кълнове от морков, китайско и червено зеле :)
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #435 -: 24-08-2009, 12:00:28 »

Петьофи, не ти ли трябва партньорка  :surpris_22:  или съществителното случайно е в мъжки род  :bleh Аз много, много не зная, но изчетох няколко  книжки за тантра йога  и там се говореше само за хетеросекуална връзка  :love_007:
а дали може да се практикува тантра йога с някой дето се тъпче с пържоли ...
Активен
Намасте :)

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #436 -: 24-08-2009, 19:52:56 »

Петьофи, не ти ли трябва партньорка  :surpris_22:  или съществителното случайно е в мъжки род  :bleh Аз много, много не зная, но изчетох няколко  книжки за тантра йога  и там се говореше само за хетеросекуална връзка  :love_007:
хахаххахахаххх...за жена говоря. Хетеро съм! Освен хетеро, обаче съм и филолог и думи като партньор, посланик, философ, доктор, професор и прочие нямат форма за женски род. В нашия език не се допуска употребата на философка, докторка, партньорка, бизнесменка и други такива. Причината е, че това са все чужди думи - заемки или чуждици :pensif_29:
Така че партньорът ми е жена :pensif_29: :pensif_29: :pensif_29:
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #437 -: 24-08-2009, 19:55:57 »

Засега не съм сигурен. Мисля, че не.  :-\
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #438 -: 25-08-2009, 10:15:42 »

:Content_14: :Content_14: :Content_14: пък аз явно не съм филолог  :Confus_3:  :Confus_3: чесно незнаех, че "партньор" не може да бъде в женски род  :Confus_3:  но сега вече ми е ясно защо е възникнало гей-движението  в БГ. просто си нямат женски род някои съществителни  :Content_4 - emotloader:  :Content_4 - emotloader:  :Content_4 - emotloader:
Активен
Намасте :)

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #439 -: 25-08-2009, 10:22:05 »

;D ;D ;D
Активен

Страницата е създадена за 0.067 секунди с 23 запитвания.