Здравейте
Понеже стана въпрос за Омега 707 аз съм горда притежателка на тази машина
Каквото и да кажа ще е малко, защото уреда е просто страхотен
Бързо сглобяване/разглобяване, бързо почистване - има си четчица и за секунди е измита. Безшумна, което за хора с малки деца е невероятно предимство. Сега като си ходя на село и включа стария Ронсън - който да е на около 5 години - все едно трактора се е задействал
Със старата 50% беше сок, 50% пяна. Сега пяна на практика няма. Има си 2 приставчици за сок - за по-фин сок и за сок с малко повече пулп. Има си специална цедка, която се слага върху стъклената кана и след това не се налага да прецеждам, за да дам прясно изцеден сок на моя син. Много е подходяща и за правенето на пюренца.
За ефективност - оценка 10 по 6-бална система
Прави сок от няколко плодчета за цялото семейство - винаги съм си мечтала за нещо подобно. Е естествено си зависи от сочността и на самите плодове/зеленчуци
Най-много се радвам на сока от зеленолистни - това беше и основната причина да си я купим
Има и други възможности освен правенето на сок като например фъстъчено масло. Има си различни накрайници така, че може да се правят спагети чрез нея. Чакам да се постопли малко да видя и как може да помогне и за направата на сладолед. Със сигурност има и още неща, които може би съм пропуснала, но този продукт наистина си заслужава!