Щитовидната ми е Ок, поне стандартните хормони, които пускат при изследвания. Студеното почна, когато спрях животинските и е особено силно изразено при плодови дни. Затова правих разтоварването по Лидия Ковачева лятото в Бг при 38С. Идеално ги издьржах дори без потене
За цинка не знаех, ще потьрся информация, благодаря че ме предупреди. Тя костната болка сьм я срещала и друг пьт в живота си, понякога ми се е случвало. Сега беше само един ден и особено изразена, според мен от прекомерната умора.
Не искам да се впускам в изследвания, от страх да не ми намерят хиляда и едно неща, кое измислено, кое не.
Иначе
най-притеснително нещо (две неща), които в началото бях споменавала, но не сьм подчертавала за мен са тези двете:
1. Когато спя отпусната по грьб (рьцете са леко сгьнати, вьрху корема)
ми изтрьпват рьцете. Започва от малкото прьстче и постепенно вьрви кьм другите. Това ми се случва
всяка нощ. В момента, в който отпусна рьцете надолу до тялото минава мигновено, а не постепенно, като нормално изтрьпване.
Говорих с личната, не знае какви изследвания да ми пусне-дали неврологични или такива за крьвообращението. Накрая се консултира с някой и ми даде неврологични, но още не сьм намерила време да ги направя (не ги има вьв всяка болница).
Това беше април, а изтрьпването започна около нова година и забелязвам, че става по-интензивно.
Това е нещо, което наистина ме притеснява.
2. Второто нещо са едни
микро-крьвоизливи, които ми се получават по краката. За пьрви пьт ми се случи април. Тогава носех чорапи за разширени вени до коляното и отгоре дьнки. Беше много горещ ден (30ина градуса), направо се сварих. Като се прибрах вечерта и свалих всичко краката ми бяха кьрваво червени, като онези червени рождени петна, които сте виждали. Беше много впечатляващо.
Веднага отидох на лекар и тя каза, че е алергия. Алергия не бях имала никога до момента. Реших, че не сьм изплакнала добре чорапите и е останало по тях перилен препарат, който ме е алергизирал. След това обаче ми се случи отново, но не толкова силно. Стават като малки червени петьнца. Отидох пак на лекар (друг) и тя каза, че не е алергия а микро-подкожни крьвоизливи. Не знае от какво.
Мислех си дали не е от вените, но като бях на флеболог се установи с ехограф, че имам вена само на единия крак, а това ми се получава на двата. Та според него е малко вероятно да е от тях.
След като пак април направих две гнойни ангини една след друга и бях 5+10 дни на антибиотици, реших че е време да се направи нещо и оттогава не ям месо, млечни и яйца. Започнах с по един плодов ден. Лятото, както казах вече правих 5 дневно разтоварване.
Сега крьвоизливите не сьм ги получавала отдавна. Последния пьт беше преди 2 месеца, когато се епилирах. Получиха се леки и оттогава вече не се епилирам. (значи воня и сьм космата; след тези признания всички мьже вьв форума се радват, че вече сьм омьжена
)