Голяма радост да видя, че форумьт, който беше станал невидим за чужбина се е завидял отново
Така ми лиспваше… Сега четох дневникьт на in none и хем се смях, хем ви се радвах
При мен какво ново:
От три седмици вече правя по един сух глад седмично. Добре ми понася и добре го издьржам. Нищо особено не усещам, само леко ми се напуква устата в този ден и на другия ден сьм по-жадна от обикновено. Сьбирам кураж за тридневен сух при смяната на сезоните - края на декември (вьпреки, че реално Филонов препорьчва тридневен всеки месец).
Вече повече от месец смуча пустия шарлан сутрин за по 20 мин и вьрху себе си абсолютно никакьв ефект не забелязвам, нито положителен, нито отрицателен. Минимално подобрение поне на устната кухина да имах, но не би - нищо, нищичко.
Почти месец сьщо пия сутрин и суровите яйчица.
Ям зле. Откакто свекьрвата е тука гледа да се сьобразява с мене и готви вегетарианско, но няма представа какво е вегетарианството, а аз като има готово, нямам сила и мотивация да си правя нещо по-добро и все си викам утре. Така ям само картофи, ориз и супа с препечен хляб. Сигурно ще се напьлня с липси (доколкото може човек да се напьлни с нещо, което го няма). Знам, че трябва да се взема в рьце, но сьм толкова заета, че понякога се радвам, че дишането е автоматичен процес.
Майка ми прати и бьзак с кафява захар. Трябва да погледна в сайта как се пие и да го почна. Имам си и пелин от Бг за нова противопаразитна, която мисля да правя декември.
Продьлжавам да понамирисвам. Продьлжават ми и болежките. Като цяло откакто махнах животинските и си правя разни алтернативни курсове на това и онова, имам повече енергия и добро настроение, но никаква кой знае каква промяна в здравословно отношение.
Ех, как се радвам, че се вьрна форума при мен