Ама намери и ти каква риба да ядеш
- точно тоя модел, дето е най-отровната / пълна с живак, тая риба акумулира страшно много живак/ , че и в консерва даже
дето ги наръгват с натриев нитрит..
Разбира се , че нищо няма да стане от една глупава консерва , на всеки му се дояжда , ама хората казали - "като ще е гарга - да е рошава"
- купи си една хубава прясна рибка за някоя лира отгоре.., поопечи си я, даже си я опържи ако искаш, па си хапни мъжката , да ти стане хубаво, блажно , .. пък с тая консерва само угризения ще имаш след нея
/ подобно на това да си легнеш с кукла
/
Самото тяло няма нужда от животински белтък, но НИЕ имаме
, защото дълги години сме го консумирали, както и нашите родители, та и затова потребността е по-скоро енерго-информационна , на ниво клетъчна памет.
За стреса , ДеНиро..
Пробвай следващият път да "изгориш" стреса със здраво физическо натоварване / веднага след стреса обаче! / , и ми се обади дали ти е минало през ум за сладко ..
Единствената цел на стреса от милиони години е една едничка - да провокира ФИЗИЧЕСКА реакция
Не я ли реализираш, задържиш ли го в себе си - тялото инстинктивно търси ЗАМЕСТИТЕЛ , с който да урегулира хормоналната буря в организма
Този заместител си нацелил и ти всъщност
Разбира се , че въглехидратите не само са най-добрата, но и единствената! храна за мозъка
Само че не тези, "бързите въглехидрати" , които рязко напрягат панкреаса и предизвикват хормонална какафония в кръвта, а онези , по-бавните, по-естествените.
Не знам дали тук да разкажа, ама нали стана дума.. защо пък не ..
Когато се роди първият ми син през лятото на 2011, ми се падна да изживея гигантски стрес. Какво точно се случи ли? На 3-4 ия ден след раждането, на бебо му се взема кръв за изследване, рутинно. Ще я изследват в тяхната си лаборатория / окръжна болница, Варна/ Само че не знаят, че първо бате Бино си е имал повечко работа с лаборатории ..
и е наясно с някои тънкости
и второ - не си пада много по "позитивното мислене", ако участникът в пиесата е друго действащо лице..
..
Викам им: " Изследвайте си я където си искате, но ми давате кръв и на мен , да си я тествам в моя си лаборатория! " Не можело, забранено било!
Нямах много варианти- последвах съвета на Ал Капоне - не точно " с добра дума и пистолет" , но със заплашителен тон и с рушвет успях да издействам спринцовка кръв, която отнесох в добра лаборатория.
Какво се случи после ли ? Точно това , което допусках - според техните изследвания бебето е много болно и трябва да остане в болницата за да го почнат с антибиотици!
Според нашите изследвания обаче - детето е в перфектно здраве ! Само че , нашите са "нелегални" и никой даже и не иска да ги погледне, вкл. началничката на отделението! Която успя само да се вбеси - кой ми бил дал кръв, щяла да го уволни!, но даже и не погледна изследванията! , които удостоверяваха, че бебето е здраво и нищо не ни задържа да си го отнасяме у дома.
НЕ! детето оставало при тях, защото било болно! Тогава вече влязох във фаза ..
С майка ми / в случая помогна това, че е лекар и доцент/ вдигнахме грандиозен скандал ,като си отворихме устите точно както си му е редът за в такива случаи . Със заплахи , високи децибели и често повтаряне на думите"съд" и "прокуратура" едвам успяхме да отървем бебето. И всичко това става в разстояние на 1-2 дни..На мен адреналинът ми вече ми изтича през ушите , не мога да мигна през нощта, през деня пулсът ми сигурно не е падал под 110..
Викам си, трябва да разтоваря някак, ще вземе да ми гръмне сърцето. Обаче- нито със сладко, нито с глътка даже алкохол ! Запалих колата и отидох на Камен бряг - морска шир , простор , панорама..горе на високото никой няма. И като почнах да тичам , не мога да се спра поне 2 часа ! Даже се уплаших , да не съм станал киборг междувременно, не може толкова да бягам , без да се уморя, аз не съм чак толкова трениран.. Добре , че се стъмни , та се прибрах. Естествено , вече чисто нов и без стрес
Наскоро научих,/ понеже се оплакаха и други / , че точно в тази болница това им било традиционен номер - изкарват ти бебето болно за да източват касата ! А това, че после ще му е разсипана имунната система - ги е еня толкова, колкото дали чайката на покрива им страда от гъбички по ноктите..
Та това можах да ви разкажа, възможно е за някого да е било и полезно