Тези дни съм прдимно на плодово хранене, най-вече, защото обстоятелствата около мен не ми оставиха друг избор. Почнах годината с едни тежки 12 часови нощни смени в работата ми, жив кошмар. В началото се хранех нормално за мен(смесено хранене), но в 5 сутрин вече се чувствах ужасно, доспиваше ми се, чувствах се толкова изморен, чак залитах. Обаче организма ми ме светна на една тънкост. Забелязах, че точно в такива моменти получавам позиви за изхождане, а моментално след самото изхождане ми просветва и се изпълвам с енергия, направо ставам свеж като репичка, все едно току що се събуждам от сън. Ето защо промених храненето си и към момента хапвам само някой и друг плод на интервали през два/три часа, зеленчуков бульон, някой и друг жълтък, средно един или два дневно(не се престраших да ги изключа напълно) и се чувствам отлично. А уж "пълноценното(смесено)" хранене било много полезно!? Как обаче да си обясня такава разлика от преди и сега и просветването, което получавам, при това само след едно изхождане?! И как да си обясня, че когато съм на плодове и сокове не изпитвам унора и сънливост по начало?! Ами значи излиза, че да се яде в "нормални"(според възриетите от обществото) количества и "нормална"(смесена) храна никак не е полезно. Крайно време е представителите на медицината и научните среди да се събудят и да проумеят истината за смесеното хранене и да спрат да държат обществеността в заблуда. Да се надяваме, че това, ще се случи в близкото десетилетие. Сетих се за думите на purelove:"медицината РУХВА.. Стана на парчета.. На РУИНИ! И биологията ПОТЪВА! И Физиологията! Потъват, потъват като Титатик!
Затова - Събудете се!!!!! Няма наука! Сами сме си, не разбирате ли! Дерзайте и споделяйте."цитата на Purelove.
Поздрави