Отдавна не съм писала в дневника си, но ще гледам да записвам някое и друго меню този месец. До края на януари съм в сесия и трябва да уча.
По празниците ваобще не съм прекалявала с храната. На бъдни вечер и нова година бях на сурови салати и ядки. На първи януари направих малки банички с праз и малко сирене.
От около месец нещо не ми се яде суров хляб и си купувам немски хляб с ръжен шрот и семена. Консумирам го 2-3пъти в седмицата по 2филийки. Но от другата седмица мисля пак да започна да си правя суров хляб. В един момент ми поомръзна. Интересното беше, че очаквах да имам някакви странични реакции като киселини, но нямаше такова нещо. Иначе през деня наблягам на плодове, плодови салати и бадемови шейкове, а вечер си хапвам салата с нещо друго. В дните, които ходя на фитнес си хапвам малко протеин. Килограмите ми варират между 51 и 52.
Вчерашното меню беше:
20мин.кардио
зелен чай и кафе
12.00-плодова салата от ябълка, банан, 2мандарини, стафиди, 6 ореха, мед и канела
17.00-2 пълнозърнести филийки, намазани с гуакамоле и поръсени с кълнове от люцерна
21.00-1ябълка