Леле,
мегуста, 11кг са страшно много, като се има предвид, че си била на плодове...
А аз си мислех, че аз свалям много... За 8 дена "само" към 6кг, то след 5тия ден почти не се сваля май... Утре се захранвам така или иначе, та сигурно толкова ше си и останат...
Радулке, как ше съм ги свалила за 2-3 месеца, това е много нездравословно... Аз от самото начало си бях решила, че искам да става по-бавно, значи са свалени за малко повече от половин година, от 21ви януари насам... Първата половина с разделно хранене и броене на калории, а втората половина със суровоядство... (явно и двете действат, ама второто е по-готино щото си ям колкото искам)...
Ето ви даже една таблица колко и откъде са свалени, то по-плавно и равномерно от това няма накъде
(данните от десетте дена на януари липсват защото не се бях сетила да се замеря от самото начало, та чак на 1ви февуари почнах да следя)
От началото на август досега съм свалила още няколко сантиметра, снощи си замерих формите да проверя... Гладуването не знам за килограми, ама много изфинва... Нямам нищо против това, разбира се, но така или иначе ше се захранвам вече...