Здравейте
,
Темата е много интересна! Аз от утрешен ден съм запланувала 10 дни плодове и чай, след това 10 дни плавно захранване, след което се надявам да остана пълен суровоядец. Много неща изчетох, и във форума намерих много полезни неща, които между редовете в книгите понякога ги няма. Наистина най-важното е да си слушаме тялото. Малко имам проблем със ситуациите, когато се събирам с разни хора и ядем разни неща и пием и т.н. и обичам в такива моменти да споделям...няма да си сменям компанията, но начина на мислене трябва да го сменя...един вид как да споделям само духовното без материалното.
Назначиха ми направление за лекар, но преди да ми размътят главата с мъдрата медицина,
искам да си оправя грешките сама, особено в храненето.
Мисля, че гладуването на Лидия Ковачева си е гладуване на организма, в смисъл, че го лишаваме от нещо и точно за това той започва очистителни процеси. Разликата е там, че не трябва механично ( с клизми) да му помагаме да се очиства. Може би отнема повече време, но нали така или иначе хубост насила не става, аз бих добавила че и хубост набързо също не става. Затова избрах плодово-чаения режим и много се надявам да ми помогне да си хармонизирам и тялото и духа и да се изведа от дисбаласа, в който се намирам...
Стигала съм до 9 дена на плодове и чай, но не се чувствах особено различно, което понижи ентусиазма ми и доведе до абсолютно погрешно захранване, затова доста се подготвях психически докато се реша пак да пробвам...След 9 тия ден имаше резултат - мислъта ми се избистри кристално, но тялото ми на усещане пак си беше натоварено с токсини, може би просто са ми трябвали повече дни....Поставяли са ме под пълна упойка 2 пъти и честно да си призная точно оттогава ми започнаха проблемите, дадох си сметка, че това си е чиста отрова, но си нямах идея колко много наистина
...понякога просто няма как, освен ако не измислят някоя био- упойка
Много хубав и слънчев ден пожелавам на всички, и успешно гладуване!