Аз също съм на плодове и чай само, че не толкова строго. Ям си определеното количество плодове, но като се прибера от работа към 17:00-18:00 ч. си сварявам в 500 мл два картофа с една главичка лук (цял го слагам и после го махам) и целина. Пасирам го и си го изпивам и така приключвам с яденето за деня. Висока съм 170, 55 кг в момента, а принципно държах 53. От мн време спазвам природосъобразния начин на живот-никакво месо, млечни не6та(кисело, прясно мляко, сирена, кашкавали, извари, баници) манджи, сладко, газирано, "натурални сокове", концентрати, сол, пържено, печено и.н. Карам на ябълки, киви, моркови, червено цвекло, зеле, китайско зеле, спанак, боб, леща, грах, орехи, овесени и ръжени ядки. Учудващо беше за мен, че именно при този начин на хранене качих тея 2 кг
.Някъде бях 4ела, че чрез този режим на хранене ако човек е над нормата в кг започва да сваля до най-подходящото за него тегло, а ако е прекалено слаб пък качва до необходимото. Сега съм на ябълкитеи меда с цел да се попре4исти организма ми, но предвид това, че по принцип се храня здравословно не чувствам такива кризи или отпадналост, виене на сват, гадене и т.н, а ходя по близо 4 км на ден до работа и обратно. Единственото, което забелязвам може би е 4е започват да ми изпиват пъпчици по лицето нз дали е от пречистването и ако е до колко време минават, че не ми е мн приятно така.