Съгласна
.
А относно така нареченото "изгонване" на господин Миоджералвомбо - съжалявам, никой не е имал такова намерение. Доколкото знам сайтът и форумът са винаги отворени за нови хора и нови мнения са радушно посрещани. Само че лично аз си имам едно наум за хората, забегнали в странството под някакъв предлог от сорта на "Защото в тази страна еди-кое-си не може да стане" (той казва "йога", друг казва "реализация", "щастие", "забогатяване" - за всекиго е различно...) - не си ли търсим пак някакво оправдание от външните фактори, вместо да видим вината
и в себе си
.
Държа да уточня, че не намеквам нищо отрицателно за българите в чужбина - знам, че и тук има много от тях, и то по обясними причини. Но да си напуснеш родината заради това, че "в нея йога не можа да стане" (което от само себе си следва да постави под въпрос или пребиваването на Петко, Злояд и още н на брой потребители в България, или заниманията им с йога?!
) ми се струва, най-малкото, заблуда, че някъде другаде ще е генерално различно - все пак светът е малък, човек не отива на друга планета... Днес заради йогата отиваш в Испания, утре там нещо друго не те кефи - хайде - другаде... Днес форумът не ти допада - напускаш го; утре шефът няма да ти допадне, ама не знам що, малцина са тези, дето добролволно ще го напуснат, просто от принципност
.
Освен това, моите уважения към човека, но от многото му и не много кратки постове, така и не разбрах каква точно му е нагласата. По-скоро не уформя нещо неопределено - в един момент казва едно, в следващия - хоп, друго. На моменти пък въобще не става ясно какво точно казва
.
Жив-здрав, ама ако така напуска виртуални и реални места за щяло и нещяло, демонстративно при това, ала "Вие сте виновни", няма скоро да се установи някъде и да е в хармония със себе си и околния свят, а за това вече и йога не може да помогне особено... Дано така някой ден не напусне и съпругата си, че пак ще има бум на разводите
.